Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Seyyal Taner Leyla Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.542
Seyyal Taner Leyla Şarkı Sozleri
Seyyal Taner Leyla Şarkısı
Mecnunun dilinden dinledi butun dunya
Leyla leyla diye inledi butun dunya
Zamandır bu değişti
Ne col kaldı ne sahra
Kendine mecnunsuz bir yol secti Leyla
Leyla Leyla
Efsane oldu leyla
Mecnuna kul oldu yandı kul oldu leyla
Leyla Leyla doğruyu buldu Leyla
Mecnunu unuttu zamana uydu leyla
Rastladım ben ona daha dun sokakta
Donup baktı bana gulumsedi hatta
Bir cilve bir eda
Ne guzeldi Leyla
Mecnunu unuttu ne hoş oldu Leyla
Leyla Leyla
Şarkımın ozu Leyla
Binlerce turkunun efsane sozu Leyla
Leyla Leyla
Hanım kızı Leyla
Sahneler yıldızı, şehir kızı Leyla
Leyla Leyla, ahh Leyla
Dedim kız bu ne hal?
Dedi kaderin oyunu
Dedim değişmez masal
Dedi değişir sonu
Zamana uydu Leyla
Secti kendi yolunu
Artık değişti dunya
Aşk bir akıl oyunu
Leyla Leyla
Efsane oldu Leyla
Mecnuna kul oldu yandı kul oldu Leyla
Leyla Leyla doğruyu buldu
Mecnunu unuttu zamana uydu Leyla
Leyla Leyla
Ahh Leyla
Durma Leyla cizdin sen yolunu
Bitsin bu masal bitirelim bu oyunu
Leyala Leyla ahh Leyla

Seyyal Taner'in Leyla şarkısının sözleriyle ilgili bir metin paylaştınız, teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten de çok etkileyici ve duygusal bir hikayeyi anlatıyor. Leyla ve Mecnun'un klasik aşk hikayesi üzerinden bugüne uyarlanmış ve güzel bir yorum getirilmiş.

Sözlerin anlamına uygun bir şekilde şarkı, Leyla ile Mecnun arasındaki aşk ve ayrılık temasını işliyor. Leyla'nın zamana ve değişen şartlara uyum sağlaması ve kendi yolunu seçmesi, Mecnun'u arkasında bırakması ve dünyevi zevklere yönelmesi üzerinden anlatılıyor.

Şarkının ardından gelen kısımlarda ise Leyla'nın değişiminin, masalların ve aşkın gerçek hayattaki karmaşıklığını vurgulanıyor. Bir tarafta masal dünyası, diğer tarafta acı gerçeklik arasındaki çatışma, şarkının duygusal altyapısını güçlendiriyor.

Bu şarkı gerçekten de dinleyenleri derinden etkileyen, duygusal zenginliği yüksek bir eser. Siz de bu şarkıyı paylaşarak duygusal anlamını ve gücünü paylaşmış oldunuz. Teşekkür ederim.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri