H
haberci
İstanbuloperasyonu... Gözaltılar... Tutuklamalar... Saraçhane mitingleri... Protestolar... Olaylar...Bu arada... CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılanİmamoğlu önseçimi.Sahnede batan güneş... Kuzeyin OğluVolkan Konak'ın zamansız ölümü.Bugündem yoğunluğunda,herkesin gözünden kaçan birayrıntıvardı.Şeytan ayrıntıda gizlidir... Anlatalım.
İşteayrıntı
Kırmızı kalem
Ve... Gündemin sıcaklığı daha da arttı.Cumhurbaşkanı YardımcısıCevdetYılmaz... İçişleri BakanıAli Yerlikaya...Dışişleri BakanıHakan Fidan... TicaretBakanıÖmer Bolat... Aile ve SosyalHizmetler BakanıMahinur ÖzdemirGöktaş... Ulaştırma ve AltyapıBakanıAbdulkadir Uraloğlu...Gençlik ve Spor BakanıOsmanAşkın Bak... Milli EğitimBakanıYusuf Tekin...Sağlık BakanıProf.Kemal Memişoğlu...Marketteler... İnadınaalışveriş.Akşam... Televizyonlar... Haberler... Tartışma programları... Hepsinde de konuekonomik boykot.Oysa... Aynı gün,dikkatlerdenkaçanbir açıklama vardı...Önemli... Hem de çok... Altınıkırmızıkalemleçizdik.
Saray bahçesinde kutlama
İmamoğlu önseçimi.
Volkan Konak
gündem yoğunluğunda,
ayrıntı
***İşteayrıntı
İşteayrıntı
Uzun sözün kısası...Özgür Özel'in,"saray bahçesinde kutlama"sözü..."Cumhurbaşkanlığına aday olacağı"konusundaki bir"niyet beyanı".İşte... Gündem kalabalığındagözlerdenkaçan ayrıntı."saray bahçesinde kutlama"
"Cumhurbaşkanlığına aday olacağı"
"niyet beyanı".
gözlerden
kaçan ayrıntı.
Manisa-Ankara hattıManisa-Ankara hattı
Manisa'daydım... Özgür Özel'in memleketinde... 2 ay önce...Gözlemlerimi yazmıştım.PehlivanErdem Özyiğit... Özgür Bey, iyi tanır... Dedi ki:- Cumhurbaşkanı adaylığı için gönlümdekiisim hemşerimiz Özgür Özel.Ertuğrul Aytaç...39 yıl Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yaptı...Manisaspor'un eski başkanı... Özgür Bey, onu da iyi tanır... Dedi ki:- Özgür Özel varken, başka ismikonuşmaya gerek yok.Recep Çınar...Eski Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi eski Başkanı:- Özgür Özel aday olsun.Tarkan Kayhan...İş insanı:- Bence Özgür Bey'in kendisi adayolsun.Ve daha pek çok Manisalıdan benzer sözler dinlemiş, uzun uzun da yazmıştım... Hemşerileri,Özgür Özel'eselam göndermişlerdi.Ankara'ya dönüşte Özgür Bey'le konuştum... Dedi ki:- Her birisi de çok değer verdiğim,kıymetli insanlar... Çok teşekkür ederim...Sizin üzerinizden selamlarını veiyi dileklerini almış oldum... İnşallahbir gün Manisa'da birlikte gezeriz.(SABAH-13 Şubat 2025 Perşembe)Erdem Özyiğit
- Cumhurbaşkanı adaylığı için gönlümdeki
isim hemşerimiz Özgür Özel.
Ertuğrul Aytaç...
- Özgür Özel varken, başka ismi
konuşmaya gerek yok.
Recep Çınar...
- Özgür Özel aday olsun.
Tarkan Kayhan...
- Bence Özgür Bey'in kendisi aday
olsun.
Özgür Özel'e
selam göndermişlerdi.
- Her birisi de çok değer verdiğim,
kıymetli insanlar... Çok teşekkür ederim...
Sizin üzerinizden selamlarını ve
iyi dileklerini almış oldum... İnşallah
bir gün Manisa'da birlikte gezeriz.
***Kırmızı kalem
Kırmızı kalem
Ramazan Bayramı'nın son günü...1Nisan Salı...Sıcak gündem,ekonomikboykotolayı.CHP Genel BaşkanıÖzgür Özel'in çağrısı:- Yarın(2 Nisan Çarşamba)alışverişyapmayın.2 Nisan Çarşamba... Ticaret BakanıÖmer Bolattelevizyonlarda... Canlı yayında:- Bugün, dünden daha fazla alışverişyapın.1
Nisan Salı...
ekonomik
boykot
Özgür Özel
- Yarın
alışveriş
yapmayın.
Ömer Bolat
- Bugün, dünden daha fazla alışveriş
yapın.
Ve... Gündemin sıcaklığı daha da arttı.Cumhurbaşkanı YardımcısıCevdetYılmaz... İçişleri BakanıAli Yerlikaya...Dışişleri BakanıHakan Fidan... TicaretBakanıÖmer Bolat... Aile ve SosyalHizmetler BakanıMahinur ÖzdemirGöktaş... Ulaştırma ve AltyapıBakanıAbdulkadir Uraloğlu...Gençlik ve Spor BakanıOsmanAşkın Bak... Milli EğitimBakanıYusuf Tekin...Sağlık BakanıProf.Kemal Memişoğlu...Marketteler... İnadınaalışveriş.Akşam... Televizyonlar... Haberler... Tartışma programları... Hepsinde de konuekonomik boykot.Oysa... Aynı gün,dikkatlerdenkaçanbir açıklama vardı...Önemli... Hem de çok... Altınıkırmızıkalemleçizdik.
Cevdet
Yılmaz
Ali Yerlikaya
Hakan Fidan
Ömer Bolat
Mahinur Özdemir
Göktaş
Abdulkadir Uraloğlu
Osman
Aşkın Bak
Yusuf Tekin
Prof.