M
Modoratör
Misafir
Sertifika almak işe yarar mı?
Evet, sertifika ile işe girilir. Ancak etkili iletişim becerileri ile ilgili bir sertifika aldıktan sonra spiker, muhabir olmanız mümkün değildir. Dolayısıyla bazı alanlarda sertifika ile meslek sahibi olmak ve para kazanmak için ön bilgi gerekirken bazı bölümler için ise gerekmemektedir.Iienstitu güvenilir mi?
İstanbul işletme enstitüsü alanında uzman akademik kadrosu ve gönüllülük esaslı eğitim anlayışı ile güvenilirliğini kanıtlamış bir kurumudur. Başarılı olduğunuz eğitim sonucunda edindiğiniz sertifika, geçerliliğe sahip tüm sertifikalar gibi güvenilir eğitim belgesidir.Sertifika, öğrendiklerinin ayrıntılı bir dökümünü sağlar. Bu, programı çalışmak için ne kadar zaman harcadığını içerir. Sertifikan, sana iş veya üniversite başvuruları veya değerlendirmeler sırasında göstermen için kanıt sağlar. Sertifikanı almak için kimliğini doğrulamana gerek yok.
Üniversite onaylı sertifika işe yarar mı?
Üniversite onaylı sertifika işe yarar mı?Üniversite onaylı bir sertifika aldığınızda sertifikanızın geçerlilik ve güvenirlilik noktasında bır sıkıntısı olmaz. Çünkü üniversiteler Türkiye’deki en saygın eğitim kurumlarıdır.
Hangi sertifikalar geçerli?
Hangi sertifikalar geçerli?İş Başvurusunda En Çok İstenen Sertifikalar
- Kişisel gelişim eğitimleri.
- Satış ve pazarlama eğitimleri.
- İletişim Eğitimleri.
- İş hayatı eğitimleri.
- Finans ve muhasebe eğitimleri.
- Yabancı dil eğitimleri.
- İşletme eğitimleri.
- İnsan kaynakları eğitimleri.
CV de hangi sertifikalar olmalı?
CV’de Hangi Sertifikalar Olmalı?- Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi.
- Stratejik Pazarlama Yönetimi.
- Liderlik ve Yöneticilik.
- Satış ve Pazarlama.
- Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı
- Girişimcilik.
- Veri Madenciliği.
- İnsan Kaynakları Yönetimi.