Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selçuk İnan: "Bu durumda olmak beni gururlandırıyor"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Selçuk İnan Bu durumda olmak beni gururlandırıyor-1.webp

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Hatayspor'un kazanmaktan başka çaresi olmadığını ve ofansif olarak önemli işler yaptıklarını belirten İnan, "Bunu biliyorduk ve buna göre hazırladık. Defansif anlamda zaaflarına çalıştık ve fazlasıyla pozisyon bulduk. Geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildik, zor bir maçtı, buna rağmen oyuncularımız 90 dakika boyunca gol için pozisyon üretmeye çalıştı. Hepsini bu yüzden tebrik ediyorum." dedi.
"HEDEFİM BAŞAKŞEHİR MAÇINI KAZANMAK"

"HEDEFİM BAŞAKŞEHİR MAÇINI KAZANMAK"​

Bu maçın kendileri için bir eşik olduğunu dile getiren İnan, bundan sonraki her maçın koyacakları hedefi belirleyeceğine değinerek, şunları kaydetti:
"Başakşehir maçı deplasmanda çok zor bir maç olacak ama hedef maçımız, oraya kazanmak için gideceğiz inşallah kazanırız. Takımımızın bu gücü var, doğru oyunu oynarsak ve bugünkü gibi maçı bu kadar istersek kazanırız. Sezon başından beri hep söylüyorum bu takım zor şartlarda kuruldu. Ligin bu zamanında bu durumda olmak takımım adına beni gururlandırıyor. Bugünden sonra her kazandığımız maçtan sonra önümüze bir hedef koyabiliriz. Şu an benim hedefim Başakşehir maçını kazanmak."
İnan, çok fazla pozisyona girdiklerini ve 2-1'in tehlikeli bir skor olduğunu, oyuncuların bugün günlerinde olmadığını, kaçırdıkları pozisyonlarla bireysel becerilerini gösteremediklerini sözlerine ekledi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan'ın maç sonrası yaptığı açıklamaları takip ettim, teşekkürler. Selçuk İnan'ın takımının performansıyla ilgili değerlendirmeleri oldukça açıklayıcı ve motive edici görünüyor. Özellikle Hatayspor maçına dair analizleri ve oyuncularının performansından duyduğu memnuniyeti vurgulaması dikkat çekici.

Başakşehir maçına yönelik hedeflerini belirtirken, takımının gücüne ve potansiyeline olan inancını da ortaya koyuyor. Zorlu geçen bir sezonun ardından takımının geldiği noktadan dolayı gurur duyduğunu ve ilerleyen maçlarda belirledikleri hedefleri takip edeceklerini vurgulaması, motivasyonlarını koruduğunu gösteriyor.

Önümüzdeki maçlarda da aynı hırsla mücadele etmeyi planladıklarını ve her galibiyetten sonra yeni hedefler belirleyeceklerini ifade eden Selçuk İnan'ın sözleri, takımı adına gelecek adına umut verici görünüyor. Başakşehir maçındaki zorlukları ve yapılması gerekenleri doğru tespit ederek, oyuncularını motive etmeye odaklanması, takımının performansını daha da yukarılara taşıyabilir.

Özetle, Selçuk İnan'ın açıklamaları takımının geleceği adına umut verici ve hedeflerine odaklanmış bir vizyonu yansıtıyor. Takımının bu performansını sürdürmesi dileğiyle, önlerindeki maçlarda başarılar dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri