Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sebzeli Tavuklu Pilav

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Sebzeli Tavuklu Pilav Tanımı İçin Malzemeler
1,5 su bardağı pirinç
2,5 su bardağı su
2 modül tavuk göğsü
2 adet havuç
1 adet soğan
1 adet kapya biber
1 çay bardağı bezelye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı k kırmızı toz biber
Yarım tatlı k köri
1 çay k karabiber
1 çay k zerzevat tozu
1 çay k zerdeçal
1 tatlı k tuz

Sebzeli Tavuklu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları küçük küpler halinde doğrayalım.
Tavada 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile tavukları kızartıp, tavadan alın.
Tereyağını tıpkı tava içerisinde alalım.
Soğan, kapya biberi ve havuç ekleyip, güzelce kavurun.
Ardından kızarmış tavukları ve bezelyeyi ekleyip kavurmaya devam edelim.
Daha sonra pirinci ekleyip 1 dk kavurun.
Üzerine baharatlarını ve suyunu ek edip karıştırın.
Kaynadıktan sonra kapağını kapatıp, ocağın altını kışın.
Pilav suyunu çektikten sonra 15 dk demlenmeye bırakın.
Demlendikten sonra servis edin. Afiyet olsun.
Sebzeli Tavuklu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri