Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sebzeli Fırında Tavuk

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı İçin Gereçler
1 adet bütün tavuk
3 adet patates
2 adet kabak
Yarım kilo karnabahar
250 gram brokoli
2 adet fırın poşeti
Tavuk Sosu İçin;
1 çorba kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tavuk baharatı
Kekik
Karabiber
Zerzevat Sos İçin;
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tavuk baharatı
Tuz
Karabiber
Nane

Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle vaktiniz varsa tavuğu 1 gece evvelce soslayıp dolapta bekletin.
Tarife geçelim tavuğun sosunu hazırlayıp fırça ile bir hoş sürüp fırın poşetine alın.
Akabinde zerzevatın sosunu hazırlayıp zerzevatları elma dilimi büyüklüğünde doğrayın .
Doğradığınız sebzelerin üzerine sosunu döküp karıştırın.
Zerzevatları de bir fırın poşetine alın.
Tavuğu 160 derecede 1 saat 30 dakika pişirin düşük ısıda pişerse dışıda içide pişer (yüksek ısıda dışı yanar içi çiğ kalır).
Akabinde zerzevatları de fırınlayıp 180 derecede 30-35 dakika pişirin afiyet olsun tanımımı yapanların ellerine sıhhat fotoğrafları benimle paylaşmayı unutmayın.
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri