Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sebzeli Etli Güveç

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Sebzeli Etli Güveç Tanımı İçin Malzemeler
500 gram dana kuşbaşı
2 adet patates
1 büyük baş soğan
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
2-3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
İsteğe nazaran baharatlar
1 su bardağı soğuk su
Sıvı yağ

Sebzeli Etli Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kuşbaşı erleri soğuk suda yıkayıp 1 su bardağı su ile düdüklüde yaklaşık 20 dakika haşlıyoruz.
Tüm zerzevatları yemeklik doğrayıp güvecin içine alıyoruz.
Haşlanan etleri de suyu ile birlikte sebzelerin içine ek ediyoruz.
Salça, baharat, tuz ve yağımızı da ek ettikten sonra güzelce karıştırıyoruz.
En kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişiriyoruz.
Sebzeli Etli Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri