Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sebze Graten Tarifi (En İyi Değerlendirme Yemeği)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Zerzevat Graten Tanımı (En Uygun Kıymetlendirme Yemeği) İçin Materyaller
1 adet küçük uzunluk brokoli
1 adet küçük uzunluk karnabahar
1 adet küçük uzunluk patates
1 adet küçük uzunluk havuç
Beşamel Sos İçin;
2 yemek kaşığı tepeleme tereyağ
2 yemek kaşığı tepeleme un
2..5 su bardağı süt
Tuz
Karabiber
Üzeri İçin;
Kaşar peynir rendesi

Zerzevat Graten Tanımı (En Uygun Kıymetlendirme Yemeği) Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak sebzelerimizi küçük kesimler halinde doğrayalım .
Tuzlu kaynar suda haşlayalım diriliğini damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
Onlar haşlanırken beşamel sos için tereyağ eritip unun kokusu çıkana kadar kavuralım .
Sütü yavaş yavaş ek edip çırpma teliyle karıştıralım ağırlaşan sosa tuz, karabiber ekleyelim.
Haşlanan sebzelerimizi süzelim ve bir fırın kabına koyalım.
Üzerine beşamel sosu dökelim.
Son olarak kaşar ek edip 200 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun .
Zerzevat Graten Tanımı (En Düzgün Kıymetlendirme Yemeği) Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri