Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sebze Çeşnili Çorbam

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Zerzevat Çeşnili Çorbam Tanımı İçin Gereçler
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 yemek kaşığı mısır unu
1 yemek kaşığı zerzevat çeşnili baharat
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı soğuk su
4veya 5 su bardağı sıcak su

Zerzevat Çeşnili Çorbam Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Çorbamız için birinci olarak sıvı yağı tencereye alıp sarımsakları kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
Üzerine un, mısır unu,sebze çeşnili baharattan ekliyoruz.
Unun kokusu çıkana kadar bir kaç dk daha kavuruyoruz.
Akabinde üzerine evvel soğuk suyu ekliyoruz(topaklanma olmasın diye)
Daha sonra sıcak suyu ekleyip kaynayıncaya kadar orta ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
Çorbamız kaynadıktan sonra 5dakika daha kısık ateşte pişiriyoruz ve ocaktan alıyoruz.
Sarımsakları bilhassa rendelemedim. Çorbamı yudumlarken ağza gelen sarımsak taneleri çok hoşuma gidiyor Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Zerzevat Çeşnili Çorbam Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri