Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sarmal Pamuk Açma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Sarmal Pamuk Açma Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı ılık süt
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı su
1 yumurta (sarısı üzerine)
2 çay kaşığı toz şeker
1 paket yada 1 kaşık kuru maya (yaş maya ise yarım)
2 çay kaşığı tuz
Ortasına Sürmek İçin;
Yarım kase kadar yumuşamış margarin
İçi İçin;
Lor peynir
Maydanoz
Üzerine;
Yumurta sarısı
Çörek otu yada susam

Sarmal Pamuk Açma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karıştırma kabına ılınmış süt, su ve şeker kuru mayayı alıp karıştırın 5 dk beklesin.
Akabinde yumurta akı, tuz ve unu ek ederek yoğurmaya başlayın kulak göğsü yumuşaklığında bir hamur olacak.
Unu koyarken dikkat ederek ilave edin.
1 saat dinlensin mayalansın.
Mandalina büyüklüğünde bezeler alıp merdane ile açın.
Üzerine eliniz ile margarini yayın ve peynirli harcı tam yayın çok koymanıza gerek yok katlarken sıkıntı olmasın.
O halde yuvarlayın ve kendi etrafında sarın.
Hepsini bu halde yapıp tepsiye koyup üzerine yumurta sarısı sürün.
Son olarak üzerine çörek otu yada susam ekleyip.
180 derecelik ısınmış fırında kızarana dek pişirin.
Sarmal Pamuk Açma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri