Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sarımsaklı Ekmek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Sarımsaklı Ekmek Tanımı İçin Materyaller
1 paket kuru maya
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı ılık su
1 çay bardağı ılık yoğurt
Aldığı kadar un (yaklaşık 3 bardak)
Sos İçin;
6 diş rendelenmiş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı kekik
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir

Sarımsaklı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ilık su, maya ve şekeri yeterlice karıştıralım, 5 dk bekleyelim.
Un hariç kalan materyalleri ekleyelim, düzgünce karıştıralım. En son unu ekleyelim ve düzgünce yoğuralım.
Hamuru zeytinyağı ile toparlayalım. 1 saat mayalanmaya bırakalım.
12 modüle bölelim ve elimizde yuvarlayıp, elimizle hal verelim üzerine 10 dk tepside mayalanmasını bekleyelim.
En son üzerine sarımsakları ezdiğimiz zeytinyağlı kekikli sos dökelim. Ve fırına verelim.
Ekmekler kızarmaya başladıktan sonra rendelediğimiz kaşarı dökelim üzerine bir müddet daha bekleyelim.
180 derecede pişirelim.
Sarımsaklı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri