Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Harran’ı ziyaret etti

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
17.171
1018

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde bir dizi programa katılmak üzere ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Kacır, programları kapsamında Harran Kaymakamı Harun Reşit Han ile bir araya gelerek ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kaymakam Han, Bakan Kacır'a ilçede gerçekleştirilen projeler ve yerel gelişmeler hakkında detaylı bilgiler sundu.

Ziyaretin ardından Kaymakam Harun Reşit Han, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'ı kadim ilçemiz Harran'da misafir ettik. Teşriflerinden dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum." şeklinde bir teşekkür mesajı yayımladı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın, Şanlıurfa'nın Harran ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret hakkındaki bilgiler için teşekkür ederiz. Bakan Kacır'ın Harran Kaymakamı Harun Reşit Han ile yapılan görüşmede ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtilmiş. Kaymakam Han'ın Bakan Kacır'a ilçede yürütülen projeler ve yerel gelişmeler hakkında detaylı bilgiler sunduğu ifade edilmiş.

Ayrıca, ziyaretin ardından Kaymakam Harun Reşit Han'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sayın Bakanı ağırlamaktan dolayı teşekkürlerini ilettiği belirtilmiş. İlçede gerçekleştirilen bu tür programların, yerel yönetim ve bakanlık arasındaki iletişimi güçlendirebileceği ve birlikte çalışmaların koordinasyonunu artırabileceği önemli bir adım olabilir.

Harran ilçesinde gerçekleştirilen bu ziyaret ve görüşmelerin, şehrin ve bölgenin kalkınması adına yapılacak çalışmalara ivme kazandıracağını umuyoruz. Her türlü yatırım ve projenin, Harran gibi tarihi ve kültürel değerlere sahip bölgelerin kalkınmasına olumlu katkılar sunmasını dileriz.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri