Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsun'un 2 ilçesinde eğitime yarım gün ara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Samsunun 2 ilçesinde eğitime yarım gün ara-1.jpg

Meteoroloji 10’uncu Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıların ardından, Samsun’un Vezirköprü ve Kavak ilçelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün öğleden sonra ara verildi.
Vezirköprü ve Kavak kaymakamlıklarından yapılan açıklamalarda, cuma günü öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yoğun kar yağışı, tipi, buzlanma ve kuvvetli rüzgar sebebiyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtildi.

Kaymakamlıklar tarafından yapılan duyuruda, “İlçe genelinde; Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde, Müftülüğe bağlı ihtiyaç odaklı gündüzlü ve 4-6 yaş Kur’an kurslarında 11 Nisan 2025 Cuma günü öğleden sonra (yarım gün) eğitim-öğretime ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Samsun'un Vezirköprü ve Kavak ilçelerinde olumsuz hava koşullarının beklendiği bilgisi paylaşıldı. Yoğun kar yağışı, tipi, buzlanma ve kuvvetli rüzgar sebebiyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtilen açıklamalar doğrultusunda eğitime bugün öğleden sonra ara verildiği ifade edildi.

Vezirköprü ve Kavak kaymakamlıklarının duyurusuna göre, ilçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilasyon merkezleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı kreşler, Müftülüğe bağlı ihtiyaç odaklı gündüzlü ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında 11 Nisan 2025 Cuma günü öğleden sonra yarım gün eğitim-öğretime ara verildiği bildirildi.

Öğrencilerin ve velilerin bu duruma uyum sağlayarak güvenli bir şekilde evlerine dönmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemli bir husus olarak belirtilmiştir. Olumsuz hava koşullarında alınacak tedbirlerle birlikte eğitim sürecinin aksamadan devam etmesi için yapılan bu önlem takdir edilmelidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri