Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şahika Ercümen, Dominika'da 3 altın madalya kazandı

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
13.922
420

Dünya serbest dalış rekortmeni Ercümen, Dominika'da 10 ülkeden sporcunun katıldığı turnuvada sabit ağırlık, çift palet ve paletsiz ip destekli kategorilerinde ilk sıraya yerleşerek şampiyon oldu.
Sporcu, çift palet kategorisinde 80 metre, paletsiz ip destekli kategoride 77 metre ve sabit ağırlık kategorisinde 77 metre ile şampiyonluk kazandı.
Şahika Ercümen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezonun kendisi için büyük aksiliklerle başladığını söyledi.
Sağlığıyla ilgili sorunlar yaşadığını ve iki farklı operasyon geçirdiğini anlatan Ercümen, "Bu turnuvaya antrenman niteliğinde ve dünya şampiyonası için hazırlık gözüyle bakıyordum. Fakat buna rağmen çok iyi derecelerle dönüyorum. Fiziksel olarak kendimi hiç hazır hissetmediğim senenin ilk turnuvasından altın madalya ile dönmek, beni önümüzdeki yarışmalar için çok motive etti." diye konuştu.
Yarışmanın son günü fırtına çıktığını ve yarışmanın neredeyse iptal olacağını aktaran Ercümen, "Hava gerçekten çok kötüydü, deniz dalgalı ve akıntılıydı. Kötü hava koşullarına rağmen çok güzel bir dalış yaptık. Bu madalyayı Ata'mızın bizlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'mıza ithafen alıyorum." ifadelerini kullandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Şahika Ercümen, 10 ülkeden sporcunun katıldığı turnuvada gösterdiği üstün performansla sabit ağırlık, çift palet ve paletsiz ip destekli kategorilerinde birinci olarak üç altın madalya kazandı. Kendisi için zorlu başlayan bir sezonu, büyük bir motivasyonla başarıyla tamamlamış olan Ercümen, sağlık sorunları ve iki ayrı operasyon geçirmesine rağmen harika bir performans sergileyerek madalyalarını aldı.

Yarışmanın son gününde fırtına çıkması ve hava koşullarının zorlu olması, Ercümen'in daha da büyük bir mücadele vermesine neden oldu. Ancak bu zorlu koşullara rağmen güzel bir dalış gerçekleştiren Ercümen, aldığı altın madalyayı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na ithaf etti.

Şahika Ercümen'in yaşadığı zorluklara rağmen elde ettiği bu başarı, sadece sporcular için değil herkes için büyük bir ilham kaynağı olabilir. Kendisini tebrik ediyor, gelecek yarışmalarda da başarılar diliyorum! 🏅👏

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri