Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruzgar Oreke Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ruzgar Oreke şarkı sozleri
Ruzgar Oreke şarkısı sozu
Gece uykumu boldun yazmaya başladım
Aklıma takıldın senden kacamadım
Yorgun ve bitap duşmuştu kalbim
Akıl var fikir yok
Bir sevgili bulamdın bak
Yok ki benim gibi
Polyannacılık oyna daha
Gordun değil mi orekesini
Nana na ana na nana
Gordun değil mi orekesini
Fırtına oncesi sessziliğim
Dur daha ne gordun ki off
Aklını başına gecir guzelim
Salla gitsin gerisini

Merhaba! Belirttiğiniz şarkı sözleri "Ruzgar Oreke" adlı bir şarkıya ait gibi duruyor. Sözlerde duygusal bir hava var ve aşk teması işleniyor gibi görünüyor. Şarkının nakarat kısmında tekrar eden "Nana na ana na nana" kısmı dikkat çekici bir ritme ve vurguya sahip.

Sözler güçlü duyguları yansıtırken aynı zamanda birini düşünmenin yarattığı yoğun duyguları ifade etmekte. Fırtına öncesi sessizlik metaforuyla duygusal bir gerginlik ve bekleme hissi veriliyor. Şarkının genelinde aşkın zorlukları, içsel karmaşıklıklar ve belirsizlikler üzerine yoğunlaşılmış gibi görünüyor.

Bu şarkı sözleri duygusal yoğunluğuyla dinleyenlerin iç dünyalarına dokunabilecek türden ve ironik bir şekilde Pollyanna (her durumu olumlu yönde yorumlama) kavramına vurgu yapılıyor gibi. Şarkı, aşkın zorlukları, karmaşıklığı ve belirsizlikleri üzerine derinlemesine düşündürebilecek bir içeriğe sahip gibi görünüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri