Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada Yardım Gormek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Birine yardım etmek, iş hayatında yukselip, hep cıkmak istediğiniz makama ulaşacağınızı işaret eder Eğer ruyanızda size yardım ediliyorsa, gercek yaşamda da bir iyi arkadaşınız size yardım edecek demektir Birine yardım etmek, iş hayatında yukselip, hep cıkmak istediğiniz makama ulaşacağınızı işaret eder Eğer ruyanızda size yardım ediliyorsa, gercek yaşamda da bir iyi arkadaşınız size yardım edecek demektir Ruyada birine yardım etmek işyerinde yukselmeye, yardım almak gercek hayatta bir dosttan gelecek yardım eline işaret eder Ruyada yardim, mertlige delalet eder Bir insana yardim ettigini gormek, mertliginin genisligine, ve sevap isledigine isarettir Birinin kendi hakkinda iyilikte bulunmasi ya gunahkar veya gunahsiz olduguna delildir, iyilik edenden iyilik edilenin hayir ve menfaat gorecegini de soyleyenler vardir Bir baska rivayete gorede: Ruyada yardim istemek, sevilmeye; yardim etmek ise, hayirli bir is yapmaya isarettir Birine yardım etmek işyerinde yukselip, hayalini kurduğunuz yere geleceğiniz anlamındadır Yardım ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Rüyada birine yardım etmek genellikle iş hayatında yükselmeyi ve arzuladığınız makama ulaşmayı simgeler. Yardım almak ise gerçek hayatta bir dostunuzdan gelecek destek veya yardımı işaret edebilir. Rüyada yardım etmek genellikle mertliği ve yardımseverliği simgeler. Birine yardım etmek, kişinin mertliğinin genişliğine ve sevap işlediğine işaret edebilir.

Rüyada yardım istemek genellikle sevilmeye, yardım etmek ise hayırlı işler yapmaya işaret eder. Birine yardım etmek, işyerinde yükselip, hayalinizi kurduğunuz noktaya gelmeyi simgeler.

Rüyada yardım konusunda daha fazla bilgi almak veya yorum yapmak isterseniz, aşağıdaki yorum bölümünden detayları paylaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri