Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada Aşı olmak (iğne) Gormek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Ruyada Aşı olmak,Ruyada Aşı olmak Gormek,Ruyada Aşı olduğunu gormek,Ruyada iğne Gormek,Ruyada Aşı gormenin anlamı
Ruyada Cocuğuna ya da kendine aşı yapıldığını goren kendisi yahut Ailesi icin bir yerden yardım gorur Ağac aşılamak işleri verimli hale getirmeye, kendisi ve başkaları icin hayırlı tedbir almaya, Bir bağ ya da bahcede Ağacların ya da diğer Bitkilerin aşılandığğını gormek, orada ıslahat yaparak insanlara hayırlı hizmet verecek yoneticiye yahut insanları irşat eden bir kimseye delalet eder
Ruyasında aşı olduğunu goren kimseye beklemediği bir yerden yardım gelir Başkalarına aşı yaptığını goren kimse de isteyerek, dileyerek bir hayır işler
Ruyada asi oldugunu goren kimse, genellikle iyi ve mujdeli bir haber alir Asi bir bakima tehlike habercisidir Boyle bir ruyayi goren dikkat etmeli ve kendisini sakinmalidir
Ruyada Kendinizi aşı olurken gormek, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işarettir

Rüyada aşı olmak veya aşı olduğunu görmek genellikle olumlu anlamlara gelir. Bu tür rüyalar genellikle kişi ya da ailesi için bir yardım veya destek almayı işaret eder. Bir başka yorum ise ağacı aşılamak, işlerinizi verimli hale getirmeye ve hayırlı tedbirler almaya delalet edebilir. Bağ veya bahçedeki ağaçların aşılandığını görmek ise insanlara hayırlı hizmet veren bir yöneticiye ya da insanları irşat eden bir kimseye işaret edebilir.

Rüyada aşı olduğunu gören kişi beklenmedik bir şekilde yardım alabilir. Eğer bir başkasına aşı yaptığını gören kişi ise isteyerek ve dileyerek hayır işler yapabilir. Aşı bir bakımda tehlike habercisi olarak da yorumlanabilir. Bu tür bir rüya gören kişinin dikkat etmesi ve tedbirli olması önem taşır.

Kendinizi rüyada aşı olurken görmek ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret edebilir. Bu tür rüyalar genellikle bedensel veya ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurgular. Bu nedenle rüyalarınızı dikkatle değerlendirmek ve gerektiğinde tedbir almak önemli olabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri