Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada Arz ve takdim etmek Gormek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ruyada bir ordu kumandanına arz ve takdim edildiğini ve fakat kumandanın kişinin kendisini kabul etmediğini gormek, buyuk bir gunah işlenileceğine işarettir Eğer kişi, kumandanın kendisinden memnun olduğunu gormuş ise, Allahu Teala’nın o kimseyi koruyup merhamet edeceğine delalet eder Ruyada kişinin kendisine onemli bir zat tarafından bir şey verildiğini gormek, kişinin umit ettiği şeye nail olacağına delalet eder Eğer kendi halini devlete arz ettiğini ve derhal işinin de bittiğini gorse, o kişinin orada oleceğine delalet eder Eğer kendi halini devlete arz etmeyip istediği halde arz edemediğini goren kimse, olume yakın bir durumdan kurtararak selamete cıkar Ancak bu, devamı olmayan bir selamettir Devlet ise dunya belalarıdır Arz ve takdim etmek ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Rüyada bir ordu komutanına arz ve takdim edildiğini fakat komutanın kişiyi kabul etmediğini görmek, büyük bir günah işlenileceğine işaret eder. Bu rüya, yapılan bir hata veya günahın affedilmeyeceğine ve sonuçlarının ağır olacağına işaret edebilir. Eğer kişi, komutanın kendisini kabul ettiğini görmüşse, Allah'ın o kişiyi koruyup merhamet edeceğine işaret eder. Bu durumda, kişinin günahlarının affedileceği ve koruma altında olacağı şeklinde yorumlanabilir.

Rüyada kendisine önemli bir zat tarafından bir şey verildiğini görmek, kişinin umduğu veya beklediği bir şeye nail olacağına işaret eder. Bu rüya, kişinin beklediği bir başarı, mutluluk veya kazançla karşılaşacağı şeklinde yorumlanabilir.

Eğer kişi rüyada kendi halini devlete arz ettiğini ve işinin derhal bittiğini görüyorsa, bu durum o kişinin orada vefat edeceğine işaret eder. Devlete arz ettiği durumun sonucunda ölümünün gerçekleşeceğine ve bu durumun kaçınılmaz olduğuna işaret edebilir.

Rüyada kendi halini devlete arz etmeyip istediği halde arz edemediğini gören kimse, ölüme yakın bir durumdan kurtularak selamete çıkar. Ancak bu selametin devamı olmayabilir, yani kişi başka bir tehlike veya sıkıntıyla karşılaşabilir. Devlet ise dünya belalarını temsil eder ve bu durumda kişinin dünya hayatında karşılaşacağı zorluklara işaret edebilir.

Rüyada arz ve takdim etmek, çeşitli anlamlar içerebilen bir rüya sembolüdür ve kişinin üzerinde derin düşünmesi gereken konuları hakkında uyarılar verir. Bu rüyayı gören kişinin yaşamında dikkat etmesi gereken noktalar olabilir ve bu durumları yakından incelemesi faydalı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri