Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada Aksamak Gormek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Tiflisi Tabirleri: Cağdaş Ulema: Aksadığınızı veya birinin aksadığını gormek; ticarette gerileyeceğinize işarettir Nablusi Ruya Tabirleri: Ruyada aksamak veya aksak gibi gorunmek, Allah'ın nimetlerini tahkir etmeye ve gizlemeye, fakirlik, ihtiyac ve hilekar gorunmeye, coluk cocuğunu, hanımını ve hayırlı şeylerini inkar etmeye delalet eder Kendisini felc olmuş veya kor olmuş gostermesinin tabiri de yine boyledir Ruyada aksayarak da olsa işinizi yapmaya calıştığınızı gormek sizi ufak tefek sıkıntılaın sıkamayacağı şeklinde yorumlanır Ruyada aksayarak iş yapan birilerini gormeniz, onlara uzaktan bakmanız ve onlara yardım etmemeniz, sizin desteğinizle başarılı olacak birilerini ihmal ettiğiniz anlamına gelir Ruyada aksayan birine yardım ettiğinizi gormek işlerinde sıkıntıları olan birinin sizin desteğiniz ile belini doğrultacağına işarettir Ayaklarınızdan birinin aksadığını gormek: İyiye yorulmaz ağız bozukluğuna ve verdiğiniz sozu tutmamanıza işarettir Aksamak ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Rüyada aksamak ya da aksak görünmek genellikle olumsuz anlamlar taşır. Özellikle metinlerde belirtildiği gibi, bu durum Allah'ın nimetlerini küçümsemek, fakirlik, ihtiyaç içinde olmak, hilekar görünmek gibi durumları simgeler. Ayrıca, kendisini felç olmuş veya kor olmuş gibi göstermek de benzer anlamları taşır.

Rüyada aksayarak iş yapmaya çalışmak, ufak tefek sıkıntıların sizi engellemeyeceğine, azimli ve kararlı bir şekilde ilerlemenize işaret edebilir. Ancak, rüyada aksayan birini görmek ve ona yardım etmemek, başkalarına yardım elini uzatmamak, destek olması gereken kişileri ihmal etmek olarak yorumlanabilir. Bu durumda, çevrenizdeki insanlara karşı daha duyarlı olmanız gerekebilir.

Rüyada aksayan birine yardım ettiğinizi görmek ise işlerinde zorluklar yaşayan birinin sizin desteğiniz sayesinde tekrar doğrulacağına işaret eder. Bu durumda, yardım elinizi uzatabileceğiniz birisinin varlığına ve desteğinizin kıymetli olacağına dikkat çekilebilir.

Ayaklarınızdan birinin aksadığını görmek ise genellikle olumsuz bir yoruma işaret eder. Ağız bozukluğuna, verilen sözlerin tutulmamasına ya da sözünüzde duramamaya dikkat çeker. Bu durumda, kendinize dikkat etmeniz, verdiğiniz sözleri tutmanız ve iletişim konularına özen göstermeniz önemli olabilir.

Rüyadaki detaylar ve hisler de tabirin doğru anlamını belirleyebilir. Eğer rüyada aksamak gibi detaylar canlanıyorsa, bu durumu daha detaylı olarak ele almak faydalı olabilir. Bu yorumlar genel anlamda açıklamalar sunmaktadır, kişisel yorum için rüyanın detayları önemlidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri