S
SoruCevap
Rus Salatası Tanımı İçin Malzemeler
2 adet havuç
1 adet büyük uzunluk patates
1 çay bardağı mısır
1 çay bardağı bezelye
1 paket boncuk makarna
1 kase doğranmış kornişon
Süzme yoğurt
Mayonez
Kuru nane
Tuz
Üstü için
Tereyağ
Nane
Pulbiber
Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak sebzeler küp küp doğranır.
Daha sonra ocağa makarna suyu konulur ve kaynaması beklenir.
Daha sonra suyun içine havuç, patates, bezelye, mısır ve makarna koyulur.
Haşlandıktan sonra ocaktan alınıp süzülüp soğuk suda gezdirilir.
Daha sonra mayonez ve süzme yoğurtla birleştirilir.
Üstü içinde tereyağ eritilip pul biber ve nane eklenir .
En son olarak da sunum kasesinin üstüne gezdirilir. Afiyet olsun.
Rus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet havuç
1 adet büyük uzunluk patates
1 çay bardağı mısır
1 çay bardağı bezelye
1 paket boncuk makarna
1 kase doğranmış kornişon
Süzme yoğurt
Mayonez
Kuru nane
Tuz
Üstü için
Tereyağ
Nane
Pulbiber
Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak sebzeler küp küp doğranır.
Daha sonra ocağa makarna suyu konulur ve kaynaması beklenir.
Daha sonra suyun içine havuç, patates, bezelye, mısır ve makarna koyulur.
Haşlandıktan sonra ocaktan alınıp süzülüp soğuk suda gezdirilir.
Daha sonra mayonez ve süzme yoğurtla birleştirilir.
Üstü içinde tereyağ eritilip pul biber ve nane eklenir .
En son olarak da sunum kasesinin üstüne gezdirilir. Afiyet olsun.
Rus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı