Editör
Administrator
Rakkas şarkısı ne zaman çıktı?
1995Rakkas / Çıkış tarihiSezen Aksu Rakkas söz müzik kime ait?
Sezen Aksu Rakkas söz müzik kime ait?Rakkas (Söz: Sezen Aksu ile Yelda Karataş / Müzik: Attila Özdemiroğlu) “Arabesk” filminin müziklerinden “Salla Salla” adlı şarkıya yeniden söz yazılmıştır.
Sim ten gonca fem ne demek?
eski türk edebiyatında sevgilinin ağzı küçük olanı makbul olduğundan (örneğin mim ağız) ne kadar küçük ağızlı olduğunu anlatmak için kullanılan bir mazmun. “gonce-fem” biçimi de vardır. mecazen; söylenmemiş, tam olarak söylenememiş söz.Simge Öpücem ne zaman çıktı?
Simge Öpücem ne zaman çıktı?2018Öpücem / Çıkış tarihi
Onu alma beni al ne zaman çıktı?
1995Onu Alma Beni Al / Çıkış tarihiIşık Doğudan Yükselir kimin sözü?
Işık Doğudan Yükselir kimin sözü?Sezen Aksu – Işık Doğudan Yükselir (Official Audio) – YouTube.
Sezen Aksu Onu Alma Beni Al kime yazdı?
sezen aksu’nun uzay hepari tarafindan yildiz tilbe ile aldatilmasi sonucu yazdigi sarki.FEM ne demek?
FEM ne demek?film eğitim merkezi. trt’de eğitim filmlerinin senaryolarının yazıldığı bölüm.
Sim ü ten ne demek?
Teni gümüş gibi güzel, parlak olan. Osmanlıca’da yazılışı: sim-ten. Gümüş tenli.Aç koynunu giricem sözleri kime ait?
Aç koynunu giricem sözleri kime ait?SimgeÖpücem / Sanatçı
Sezen aksu Beni Al Onu Alma şarkısını kime yazdı?
onu alma beni al- sezen aksu’nun en eğlenceli ve en güzel sözlere sahip şarkılarından biri.
- ben arada bir şarkıya kafayı takarım. beynimin bir bug’ı bu.
- süper şarkı, kaygısızlarda memnun sabriyeye nikah yapacakken terbiye ve kafiye ağlaya ağlaya bunu söylüyorlardı. tek ve en mükkemmel cover o cover.