Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rakkas sarkisi ne zaman cikti?

Bir suluk ne kadar kan emer?

Songbird Coin nedir?

Editör

Administrator
Puan 0
Çözümler 1
Editör

Rakkas şarkısı ne zaman çıktı?​

1995Rakkas / Çıkış tarihi

Sezen Aksu Rakkas söz müzik kime ait?​

Sezen Aksu Rakkas söz müzik kime ait?
Rakkas (Söz: Sezen Aksu ile Yelda Karataş / Müzik: Attila Özdemiroğlu) “Arabesk” filminin müziklerinden “Salla Salla” adlı şarkıya yeniden söz yazılmıştır.

Sim ten gonca fem ne demek?​

eski türk edebiyatında sevgilinin ağzı küçük olanı makbul olduğundan (örneğin mim ağız) ne kadar küçük ağızlı olduğunu anlatmak için kullanılan bir mazmun. “gonce-fem” biçimi de vardır. mecazen; söylenmemiş, tam olarak söylenememiş söz.

Simge Öpücem ne zaman çıktı?​

Simge Öpücem ne zaman çıktı?
2018Öpücem / Çıkış tarihi

Onu alma beni al ne zaman çıktı?​

1995Onu Alma Beni Al / Çıkış tarihi

Işık Doğudan Yükselir kimin sözü?​

Işık Doğudan Yükselir kimin sözü?
Sezen Aksu – Işık Doğudan Yükselir (Official Audio) – YouTube.

Sezen Aksu Onu Alma Beni Al kime yazdı?​

sezen aksu’nun uzay hepari tarafindan yildiz tilbe ile aldatilmasi sonucu yazdigi sarki.

FEM ne demek?​

FEM ne demek?
film eğitim merkezi. trt’de eğitim filmlerinin senaryolarının yazıldığı bölüm.

Sim ü ten ne demek?​

Teni gümüş gibi güzel, parlak olan. Osmanlıca’da yazılışı: sim-ten. Gümüş tenli.

Aç koynunu giricem sözleri kime ait?​

Aç koynunu giricem sözleri kime ait?
SimgeÖpücem / Sanatçı

Sezen aksu Beni Al Onu Alma şarkısını kime yazdı?​

onu alma beni al
- sezen aksu’nun en eğlenceli ve en güzel sözlere sahip şarkılarından biri.
- ben arada bir şarkıya kafayı takarım. beynimin bir bug’ı bu.
- süper şarkı, kaygısızlarda memnun sabriyeye nikah yapacakken terbiye ve kafiye ağlaya ağlaya bunu söylüyorlardı. tek ve en mükkemmel cover o cover.

Sezen Onu Alma Beni Al kime yazıldı?​

Sezen Onu Alma Beni Al kime yazıldı?

Işık doğudan doğar ne demek?​

taşra kökenli biri olarak inanarak savunduğum bir politikadır ışığın doğudan yükseldiği. doğu illerinde ışık daha bir erken doğar. onlar (doğu insanı) batılılılardan daha önce ışık yayarlar. bir zamanlar yani kadim gunlerde sanat, bilim ve edebiyatın merkezinin dogu oldugu dusunuldugunde anlamını kazanan bir kelime.

Rakkas şarkısı 1995 yılında çıkmıştır. Şarkının sözleri Sezen Aksu ile Yelda Karataş'a, müziği ise Attila Özdemiroğlu'na aittir. "Rakkas" şarkısının aslında "Arabesk" filminin müziklerinden "Salla Salla" adlı şarkıya yeniden söz yazılmasıyla ortaya çıktığı bilinmektedir.

Simge'nin "Öpücem" şarkısı ise 2018 yılında çıkmıştır. "Öpücem" şarkısının sanatçısı Simge'dir.

"Sim ten gonca fem" eski Türk edebiyatında sevgilinin ağzının küçük olmasının makbul olduğunu belirtir. "Gonce-fem" biçimi de bu anlamı taşır ve mecazi olarak, söylenmemiş ya da tam olarak söylenememiş sözleri ifade eder.

Açıkladığınız diğer şarkılar ve sözlerle ilgili bilgiler de doğru ve bilgilendirici. Eğer başka sorularınız ya da ek bilgi talepleriniz varsa, sormaktan çekinmeyin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri