S
SoruCevap
Pudingli İrmikli Pasta (Sadece 3 Malzeme) Tanımı İçin Malzemeler
Kakaolu kısım için;
1 paket kakaolu puding
5 yemek kaşığı irmik
3,5 su bardağı süt
Vanilyalı kısım için;
1 paket vanilyalı puding
5 yemek kaşığı irmik
3,5 su bardağı süt
Tabanı için;
1 paket burçak bisküvi
1 yemek kaşığı tereyağı
Kalıbı kaplamak için;
1 çay kaşığı margarin
Yarım çay bardağı hindistan cevizi
Pudingli İrmikli Pasta (Sadece 3 Malzeme) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İki farklı tencere alalım birine kakaolu puding, irmik ve sütü koyup karıştıralım. Öbür tencereye de vanilyalı puding, irmik ve sütü alıp karıştıralım.
İki tencereyide ocağa koyup evvel orta ateşte kaynanana kadar, sonra kısık ateşte irmik sütü güzelce çekene kadar pişirelim.
Biraz ılıdıktan sonra ikisini de farklı ayrı sıkma torbasına koyup evvelden çok az yağlayıp hindistan ceviziyle kapladığımız kalıba sırayla fotoğraftaki üzere sıkalım.
Tabanı için; burçak bisküviyi robotta çekip erittiğimiz tereyağını ekleyip karıştıralım ve pastamızın üzerine döküp elimizle bastıralım.
Vaktiniz varsa bir gece dolapta, yoksa bir iki saat buzlukta bekletelim (Tabanı yani bisküvili kısmın donması için)sonrasında dilimleyip servis edelim.
Not: İsterseniz taban yapmadan da hazırlayabilirsiniz. Kalıbınız yoksa küçük borcamda da hazırlayabilirsiniz. Pudingleri çilekli, muzlu kullanabilirsiniz.
Pudingli İrmikli Pasta (Sadece 3 Malzeme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kakaolu kısım için;
1 paket kakaolu puding
5 yemek kaşığı irmik
3,5 su bardağı süt
Vanilyalı kısım için;
1 paket vanilyalı puding
5 yemek kaşığı irmik
3,5 su bardağı süt
Tabanı için;
1 paket burçak bisküvi
1 yemek kaşığı tereyağı
Kalıbı kaplamak için;
1 çay kaşığı margarin
Yarım çay bardağı hindistan cevizi
Pudingli İrmikli Pasta (Sadece 3 Malzeme) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İki farklı tencere alalım birine kakaolu puding, irmik ve sütü koyup karıştıralım. Öbür tencereye de vanilyalı puding, irmik ve sütü alıp karıştıralım.
İki tencereyide ocağa koyup evvel orta ateşte kaynanana kadar, sonra kısık ateşte irmik sütü güzelce çekene kadar pişirelim.
Biraz ılıdıktan sonra ikisini de farklı ayrı sıkma torbasına koyup evvelden çok az yağlayıp hindistan ceviziyle kapladığımız kalıba sırayla fotoğraftaki üzere sıkalım.
Tabanı için; burçak bisküviyi robotta çekip erittiğimiz tereyağını ekleyip karıştıralım ve pastamızın üzerine döküp elimizle bastıralım.
Vaktiniz varsa bir gece dolapta, yoksa bir iki saat buzlukta bekletelim (Tabanı yani bisküvili kısmın donması için)sonrasında dilimleyip servis edelim.
Not: İsterseniz taban yapmadan da hazırlayabilirsiniz. Kalıbınız yoksa küçük borcamda da hazırlayabilirsiniz. Pudingleri çilekli, muzlu kullanabilirsiniz.
Pudingli İrmikli Pasta (Sadece 3 Malzeme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı