Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Konuya cevap cer

Portakal Kabuklu Ve Safranlı Pilav nasıl yapılır

Portakallı Safranlı Pilav yapılışı


Portakal Kabuklu ve Safranlı Pilav Malzemeleri

1 su bardağı basmati pirinc

2 su bardağı tavuk suyu (2 tavuksu tablet ile hazırlanmış)

1 corba kaşığı ince kıyılmış portakal kabuğu

2 corba kaşığı kuru uzum

12 tatlı kaşığı safran

2 corba kaşığı sıvıyağ


imagesportakalkabukluvesafranlipilavtarifiresimli5ad40c0d6f925


Portakal Kabuklu ve Safranlı Pilav Tarifi


Tavuk suyunu, safran ve portakal kabukları ile kaynatıp, 2 saat kadar dinlendirin Boylece portakal kabuğunun kokusu tavuk suyuna iyice siner Daha sonra suzup bir kenara bırakın


Tencerede sıvıyağı kızdırıp icine pirinci atın, 1 dakika kadar kavurun Uzerine tavuk suyunu ve kuru uzumleri ekleyin Hafif ateşte pişmeye bırakın Suyunu cekip pişme indirin ve dinlenmeye bırakın


Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri