Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

S

Portakal Kabuklu Ve Safranlı Pilav Tarifi Resimli

SoruCevap

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
7
Puan
0
Yaş
36
Credits
0
Portakal Kabuklu Ve Safranlı Pilav nasıl yapılır
Portakallı Safranlı Pilav yapılışı

Portakal Kabuklu ve Safranlı Pilav Malzemeleri
1 su bardağı basmati pirinc
2 su bardağı tavuk suyu (2 tavuksu tablet ile hazırlanmış)
1 corba kaşığı ince kıyılmış portakal kabuğu
2 corba kaşığı kuru uzum
12 tatlı kaşığı safran
2 corba kaşığı sıvıyağ

imagesportakalkabukluvesafranlipilavtarifiresimli5ad40c0d6f925

Portakal Kabuklu ve Safranlı Pilav Tarifi

Tavuk suyunu, safran ve portakal kabukları ile kaynatıp, 2 saat kadar dinlendirin Boylece portakal kabuğunun kokusu tavuk suyuna iyice siner Daha sonra suzup bir kenara bırakın

Tencerede sıvıyağı kızdırıp icine pirinci atın, 1 dakika kadar kavurun Uzerine tavuk suyunu ve kuru uzumleri ekleyin Hafif ateşte pişmeye bırakın Suyunu cekip pişme indirin ve dinlenmeye bırakın
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri