Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Peygamberimizi hislendiren bir yakarış

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
126
Peygamberimizi hislendiren bir yakarış

Ey dereceleri yükselten / bereketleri indiren Ey gökleri ve yerleri / yaratan ALLAH’ım!

Sesler, türlü türlü / dillerle gürüldeyip sana doğru yükseliyor./ Senden dileklered bulunuyor./ Benim dileğim de, / Dünya halkının / beni unuttuğu / imtihan yurdunda Senin beni hatırlamandır...

Ey ALLAH’ım! / Sen sözümü işitiyor, yerimi görüyor, / gizli açık neyim varsa biliyorsundur. / İşlerimden hiçbiri / sana gizli değildir...

Ben çaresizim, yoksulum / Senden yardım ve aman diliyorum! / Korkuyorum, kusurlarımı itiraf ediyorum.

Bir çaresiz / senden nasıl isterse, / ben de öyle istiyorum.../ Günahını bilen bir günahkâr sana nasıl yalvarırsa / ben de öyle yalvarıyorum...

Senin yüce huzurunda / boynumu bükmüş senin için / gözlerinden yaşlar boşanan, senin uğrunda / bütün varlığını yok sayan, senin için acizliğini ilan eden / bir kulun sana nasıl dua ederse, / ben de öyle dua ediyorum...

Ey Rab’bim! / Duamı kabul buyurmaktan beni mahrum kalma... / Bana Rauf ve Rahim ol.

Ey istenilenlerin / en hayırlısı! / Ve verenlerin / en cömerti!

Sana karşı kim kendisini / övebilir? / Ben ancak / kendimi kınarım!

Dilim günahlarla dolu / sana ulaşacak ne işe yarar / bir amelim / ne de ümitten başka bir şefaatcım var...

Biliyorum ki / kusurlarım yüzünden / ne huzurunda yerim / ne de senden özür dilemeye/ yüzüm kalmıştır!

Fakat sen / cömertlerin cömertisin!

Ben, rahmetine yetişebilmeye / ehliyetli değilsem / rahmetin bana yetişebilir...

Çünkü senin rahmetin / her şeyi kuşatacak kadar / geniştir...

Ben de rahmetini bekleyenlerdenim.

Benim kusurum / ne kadar büyük olsa da senin affının yanında / küçük kalır. / Sen onları bana bağışlayıver / ey kerem sahibi ALLAH!

Sen kerem sahibi / ALLAH’sın... / Ben ise, aciz bir kul’umdur. / Ben günah ve kusur işler durursam, sen de/ bağışlar durursun...

Sen ancak sana itaatlı olanlara / rahmet ve merhamet edeceksen / günahkârlar kime sığınacaklar?
alıntı

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri