Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Peygamber Efendimizin Allah'ın Sıfatlarıyla İlgili Hadis'i Şerifleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Peygamber Efendimizin Allah'ın Sıfatlarıyla İlgili Hadis'i Şerifleri
Peygamber Efendimizin Allah'ın Sıfatlarıyla İlgili Hadis'i Şerifleri Nelerdir
Peygamber Efendimizin Hadisleri

3456 Ebu Musa (Ra) anlatıyor: Resulullah (Sav) aramızda ayağa kalkıp şu beş cumleyi soyledi: Allah Teala Hazretleri uyumazPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri zaten O'na uyku da yakışmaz Kıstı (tartıyıPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri rızkı) indirir ve kaldırır Geceleyin yapılan amelPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri gunduzleyin yapılandan once; gunduzleyin yapılan amel de geceleyin yapılan amelden once Allah'a yukseltilir O'nun hicabı nurdur Eğer o perdeyi acacak olsaPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri vechinin subuhatıPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri basarının ihata ettiği butun mahlukatını yakardı
Peygamber Efendimizin Allah'ın Sıfatlarıyla İlgili Hadis'i Şerifleri MuslimPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri İman 293 (179)
3457 Hz Ebu Hureyre (Ra) anlatıyor: Resulullah (Sav) buyurdular ki: Sizden biri kardeşiyle dovuşunce yuze vurmaktan sakınsın
BuhariPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri Itk 20; MuslimPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri BirrPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri 112Peygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri (2612)
Muslim'in rivayetinde şu ziyade var: zira Allah Adem'i kendi sUretinde yaratmıştır
3458 Hz Enes (Ra) anlatıyor: Resulullah (Sav) şu duayı cok yapardı:
Ey kalbleri ceviren Allahım! Kalbimi dinin uzerine sabit kıl!Ben (bir gun kendisine):
Ey Allah'ın resUlu! Biz sana ve senin getirdiklerine inandık Sen bizim hakkımızda korkuyor musun?dedim Bana şoyle cevap verdi: Evet! KalplerPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri Rahman'ın iki parmağı arasındadır Onları istediği gibi cevirir
TirmiziPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri Kader 7Peygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri (2141)
3459 Hz Ebu Hureyre (Ra) anlatıyor: Resulullah (Sav)'ı şu ayetleri okurken işittim (Mealen): Hic şuphesiz Allah size emanetleri ehline teslim etmenizi ve insanlar arasında hukmettiğiniz zaman adaletle hukmetmenizi emreder Allah size ne guzel oğut veriyor Şuphesiz Allah işitir ve gorur(Nisa 58) Bu sırada Resulullah (Sav)'ın baş parmağını kulağınaPeygamber Efendimizin Allahın Sıfatlarıyla İlgili Hadisi Şerifleri onu takib eden (şahadet) parmağını da gozunun uzerine koyduğunu gordum''

Alıntıdır

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri