Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

PC kurulumu ne kadar surer?

Ergenligi geciktirmek icin ne yapmali?

Usutmede terleme olur mu?

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus

PC kurulumu ne kadar sürer?​

Yaklaşık 4 – 5 saat sürebilir.

Sinerji montaj kaç gün sürer?​

Siparişiniz hakkında[email protected]adresine mail atabilirsiniz ,montaj ve test işlemleri 4-5 iş günü sürmektedir.

Itopya montaj ne kadar sürüyor?​

Itopya montaj ne kadar sürüyor?
itopya.com on Twitter: “@shydoxayt 3gün montaj süresi vardır montajı tamamlandıktan 1 yada 2 gün sonra kargoya teslimatı sağlanır” / Twitter.

Toplama kasa nasıl yapılır?​

Toplama kasa nasıl yapılır?
İşte bir bilgisayar toplamak için gereken adımlar:
- Adım 0: Hazırlık.
- Adım 1: CPU’nun yerleştirilmesi.
- Adım 2: Bellek modüllerinin (DIMM) yuvalarına takılması
- Adım 3: M.2 depolama cihazların takılması
- Adım 4: CPU Soğutucuyu takın.
- Adım 5: Anakartı kasaya takın.
- Adım 6: Depolama sürücünüzü takın.
- Adım 7: Ekran Kartını takın.

Windows 10 kurulumu ne kadar sürer?​

8-10 dakikada masaüstü.

Windows 7 kurulumu kaç saat sürer?​

normali 15-20 dk’dır. Üzerine yükseltme yapıyorsan süre uzar 45 yada 1 saat olur.

Sinerji hangi kargo ile çalışıyor?​

Sinerji hangi kargo ile çalışıyor?
MNG ve Sürat Kargo firmaları ile çalışmaktayız.

Sinerji Bilgisayar kimin?​

Sinerji Bilgisayar kimin?
Muhsin Erbaş – Founder – Sinerji Bilgisayar Elektronik ve Sanal Mağazacılık Ltd. Şti. | LinkedIn.

Itopya kargo kaç günde gelir 2022?​

Normal şartlar altında, İstanbul içindeki teslimatlar kargoya verildikten sonra 24 saat içinde; İstanbul dışı teslimatlar ise (kargo firmasının bulunduğunuz il ve ilçeye taahhüt ettiği teslim süresine göre değişmekle birlikte) 2-3 gün içinde yapılır.

Itopya montaj yapıyor mu?​

Ürünler İtopya’dan alındıysa parça parça da zamanla alsan yine sorun olmaz montaj yapılır , montaj ücretsiz ama windows için 50 TL gibi bir ücret talep edebilirler sorarsın , montaj yapıldıktan sonra açıp montajı kontrol edersin sorun varsa hemen mağazada yetkiliye bildirirsin.

Kasanın içinde ne var?​

Kasanın içinde ne var?
Bilgisayar kasası içindekiler ise şunlardır: anakart (bilgisayarın tüm parçalarını üzerinde barındırarak bur parçaların birbiri ile etkileşimini sağlamaktadır), işlemci (bilgisayar içerisindeki işlemleri gerçekleştirir yani bilgisayarın beynidir), hard disk (verilerimizi kalıcı olarak saklayıp depolar), ram bellek ( …

Windows yüklemek ne kadar sürüyor?​

Windows yüklemek ne kadar sürüyor?

Windows 10 güncellemesi kaç saat sürer 2021?​

Yükseltme işlemi genellikle 90 dakika veya daha kısa sürer ancak yükseltme işleminin beklenenden daha uzun sürdüğü az sayıda, genellikle eski ve yavaş olan sistemler bulunur.

Windows 7 kurulumu nasıl yapılır?​

CD yüklendikten sonra, Başlat → Bilgisayar’a tıkla, Windows 7’nin bulunduğu disk sürücüsüne çift tıkla ve CD içindeki setup.exe simgesine çift tıkla. Kurulumun başlamasına izin ver. Şimdi Yükle düğmesine tıkla. Windows Kurulumu için güncellemelerin yüklenip yüklenmeyeceğine karar ver.

PC kurulumu genellikle 4-5 saat sürebilir. Montaj süresi ise işlemci performansına, anakart uyumuna ve kullanılan parçalara göre değişiklik gösterebilir. Montaj ve test işlemleri genellikle 4-5 iş günü sürmektedir.

Bir bilgisayar toplamak için gereken adımlar genel olarak şu şekildedir:
1. Hazırlık yapmak.
2. CPU'nun yerleştirilmesi.
3. Bellek modüllerinin yuvalara takılması.
4. M.2 depolama cihazlarının takılması.
5. CPU soğutucunun takılması.
6. Anakartın kasanın içine yerleştirilmesi.
7. Depolama sürücülerinin takılması.
8. Ekran kartının takılması.

Windows 10'un masaüstü sürümünün kurulumu genellikle 8-10 dakika sürerken, Windows 7'nin kurulum süresi yaklaşık 15-20 dakika olabilir. Ancak bir yükseltme işlemi yapıyorsanız bu süre 45 dakika ya da 1 saat gibi bir süreye kadar uzayabilir.

Sinerji Bilgisayar MNG ve Sürat Kargo ile çalışmaktadır. Bilgisayar kasasının içinde genellikle anakart, işlemci, hard disk, RAM bellek gibi parçalar bulunmaktadır.

Windows yüklemesi genellikle kullanılan donanıma ve Windows sürümüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Windows 10 güncellemesi genellikle 90 dakika veya daha kısa sürebilir. Windows 7 kurulumu için ise genellikle CD'yi takıp setup.exe dosyasını çalıştırarak başlanır ve kurulum adımları takip edilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri