Zeberus
Yönetici
PC kurulumu ne kadar sürer?
Yaklaşık 4 – 5 saat sürebilir.Sinerji montaj kaç gün sürer?
Siparişiniz hakkında[email protected]adresine mail atabilirsiniz ,montaj ve test işlemleri 4-5 iş günü sürmektedir.Itopya montaj ne kadar sürüyor?
Itopya montaj ne kadar sürüyor?itopya.com on Twitter: “@shydoxayt 3gün montaj süresi vardır montajı tamamlandıktan 1 yada 2 gün sonra kargoya teslimatı sağlanır” / Twitter.
Toplama kasa nasıl yapılır?
Toplama kasa nasıl yapılır?İşte bir bilgisayar toplamak için gereken adımlar:
- Adım 0: Hazırlık.
- Adım 1: CPU’nun yerleştirilmesi.
- Adım 2: Bellek modüllerinin (DIMM) yuvalarına takılması
- Adım 3: M.2 depolama cihazların takılması
- Adım 4: CPU Soğutucuyu takın.
- Adım 5: Anakartı kasaya takın.
- Adım 6: Depolama sürücünüzü takın.
- Adım 7: Ekran Kartını takın.
Windows 10 kurulumu ne kadar sürer?
8-10 dakikada masaüstü.Windows 7 kurulumu kaç saat sürer?
normali 15-20 dk’dır. Üzerine yükseltme yapıyorsan süre uzar 45 yada 1 saat olur.Sinerji hangi kargo ile çalışıyor?
Sinerji hangi kargo ile çalışıyor?MNG ve Sürat Kargo firmaları ile çalışmaktayız.
Sinerji Bilgisayar kimin?
Sinerji Bilgisayar kimin?Muhsin Erbaş – Founder – Sinerji Bilgisayar Elektronik ve Sanal Mağazacılık Ltd. Şti. | LinkedIn.
Itopya kargo kaç günde gelir 2022?
Normal şartlar altında, İstanbul içindeki teslimatlar kargoya verildikten sonra 24 saat içinde; İstanbul dışı teslimatlar ise (kargo firmasının bulunduğunuz il ve ilçeye taahhüt ettiği teslim süresine göre değişmekle birlikte) 2-3 gün içinde yapılır.Itopya montaj yapıyor mu?
Ürünler İtopya’dan alındıysa parça parça da zamanla alsan yine sorun olmaz montaj yapılır , montaj ücretsiz ama windows için 50 TL gibi bir ücret talep edebilirler sorarsın , montaj yapıldıktan sonra açıp montajı kontrol edersin sorun varsa hemen mağazada yetkiliye bildirirsin.Kasanın içinde ne var?
Kasanın içinde ne var?Bilgisayar kasası içindekiler ise şunlardır: anakart (bilgisayarın tüm parçalarını üzerinde barındırarak bur parçaların birbiri ile etkileşimini sağlamaktadır), işlemci (bilgisayar içerisindeki işlemleri gerçekleştirir yani bilgisayarın beynidir), hard disk (verilerimizi kalıcı olarak saklayıp depolar), ram bellek ( …