Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pastırmalı Kuru Fasulye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Pastırmalı Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
1 su bardağı fasulye
1 soğan
4 5 dilim pastırma
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı kadar tuz

Pastırmalı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle fasulyelerimizi sıcak suya ıslıyoruz. Fasulyenize nazaran bekleme müddeti değişebilir ben biminkini kullandım 10 dakika beklettim yetti.
Düdüklünün içine soğanı küçük küçük doğruyoruz, 3 yemek kaşığı kadar yağla kavuruyoruz.
Kavrulan soğana salçamızı ekleyip onuda kavuruyoruz.
Üzerine ısladığımız fasulyeleri ekleyip 6 7 su bardağı suyu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıp kaynamaya bırakıyoruz.
Pastırmaları küp küp doğrayıp pişen fasulyeye ekleyin 5 dakika kadar onuda pişirin yemeğimiz hazır afiyet olsun
Pastırmalı Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri