Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Program 🌟🌟🌟Python Installer-3.11.2-64Bit🌟🌟🌟

KIZILELMA

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
22

🌟🌟🌟Python Installer-3.11.2-64Bit🌟🌟🌟

ALTERNATİF LİNK

Usta programın kullanımı hakkında da bir kaç söz kelam etsen iyi olurdu. Ben google da buldum indirdim lakin nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Dos sayfası gibi siyah bir ekran çıkıyor.

Usta programın kullanımı hakkında da bir kaç söz kelam etsen iyi olurdu. Ben google da buldum indirdim lakin nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Dos sayfası gibi siyah bir ekran çıkıyor.
Bu bilgisayara Python yazılımını yüklemek için. Yüklemeyi yaptıktan sonra Python alt yapısı ile hazırlanan panel tarama programını çalıştırabilmeniz için bunun yüklü olması gerekiyor

Panel tarama programını nasıl çalıştırabilirim kurulumla ilgili yazılı şeyleri yaptım.

kurulum dosyanın içinde oku txt metin belgesinde nasıl kurulum yapılacagı yazılı

python 3.11.2 kur.
pymodül ile güncelle.
get-pip ile pip modülü güncelle.
bunu ben başka bir yerden indirdim bu sitedeki verilen otomatik olarak pythonun ana yerine yönlendiriyor kurulum dosyası felan çıkmadı içinde bundan çıkanlarda bu.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri