Öznur kablo sahibi kim?
sahibi ibrahim balarısı’dır.kendisi malatyalı bir iş adamidir. ışleri oglu oktay balarısı ile yönetir. xlpe kablo dahil ag og bir cok kabloyu üretebilir. bakiri kendisi işleyen nadir kablo üreticilerindendir.Öznur kablo nerenin malı?
Öznur kablo nerenin malı?Ülkemizin önde gelen kablo firmalarından olan ÖZNUR KABLO 1989 yılında 0 yerli sermayeyle İstanbul’da kurulmuştur.
Mahmut Balarısı kimdir?
– Malatya doğumluyum. 6 yaşında İstanbul’a ailemle birlikte geldim. İstanbul’a geldiğimiz günden bu yana ticaretle uğraşıyoruz. Lise mezunuyum. Bayrampaşa Sağmalcılar’da ilkokulu, Vatan Lisesi’nde ortaokulu okudum sonrasında lise eğitimim var.Öznur kablo Fabrikası Nerede?
Öznur kablo Fabrikası Nerede?1989 yılında %100 yerli sermayeyle İstanbul’da kurulmuştur. Modern bilgi işlem altyapısı ve otomasyon teknolojisine sahip ÖZNUR KABLO, yıllık; 40.000 ton natürel ve renkli PVC granül üretim, 70.000 ton 8 mm elektrolitik bakır filmaşin üretim, 6.000 ton XLPE ve 10.000 ton HFFR malzeme kullanım kapasitesine sahiptir.
Hes Kablo yu kim kurdu?
Şimdi gelelim, HES Kabloyu kim kurdu? Sorusuna… Elbette bir kişi kurmadı. “Hacılarlılar” kurdu.Göldağı kablo kalitesi nasıl?
Göldağı kablo kalitesi nasıl?bünyesindeki BAKIR ÜRETİM TESİSİ ülkemizin sahasında eyeni, modern makinelerinden oluşan Bakır Eritme , Filmaşin , Tel çekme , İnceltme , Bakır Büküm IEC 60228 standartları çerçevesinde Class 1 , Class 2 ve Class 5 ve Kalaylı Bakır Ürünlerinde %99 Saflıkta Bakır İmalatı tesisine sahiptir.
Selin Balarısı ve eşi boşanıyor mu?
EVLİLİĞİ KISA SÜRDÜ Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanıştığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift, çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşandı.Öznur kablo hangi şehirde?
Öznur kablo hangi şehirde?1989 yılında %100 yerli sermayeyle İstanbul’da kurulmuştur.