Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özbek Pilavı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Özbek Pilavı Tanımı İçin Gereçler
2 adet kuru soğan
1 adet havuç
1 diş sarımsak
1 su bardağı pirinç
1 kase kavrulmuş et
Tuz
Karabiber
Kimyon (İsteğe bağlı)
5 yemek kaşığı sıvı yağ
2 tatlı kaşığı tereyağı

Özbek Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye sıvı yağ eklenir, sarımsak ve soğan kavrulur.
Kavrulan soğanlara havuç eklenir, sotelenir.
Pirinci eklenir, 5 dakika kavrulur.
Pirinç kavrulduktan sonra eti eklenir.
Baharatları atılır, suyu eklenir.
Üzerine tereyağı eklenerek kısık ateşte pişirilir.
1 su bardağı pirince 2 su bardağı su ekledim.
Özbek Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri