Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Osimhen'den canlı yayında flaş transfer sözleri: "Galatasaray kalbimde olacak"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Osimhenden canlı yayında flaş transfer sözleri Galatasaray kalbimde olacak-1.webp

Galatasaray'ın golcüsü Victor Osimhen, Samsunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Mücadeleyi değerlendiren Osimhen "İlk yarıda biraz acele ettik, kendimizi göstermek istedik. Biraz daha topa sahip olmamız gerekiyordu. Rakibimizi biliyorduk, onların avantajına oldu. İkinci yarıda daha sabırlı oynadık. Gol attığım için mutluyum. Bunun üzerine devam etmeliyiz." açıklamasında bulundu.
"GALATASARAY KALBİMDE OLACAK"

"GALATASARAY KALBİMDE OLACAK"​

Geleceğiyle ilgili soru üzerine açıklama yapan Nijeryalı, "Hep söylentiler oluyor benimle ilgili. Ama ben anı yaşıyorum. Şu anda keyfime bakıyorum. Taraftar da inanılmaz destek oldu bana. Sadece bana da değil arkadaşlarımın ve ailemin de yanında oldular. Herkes için en iyisi ne olacaksa karar alınacaktır. Fakat Galatasaray sonsuza kadar kalbimde olacak." dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Victor Osimhen'ın Samsunspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamalardan biri de "Galatasaray kalbimde olacak" şeklindeydi. Osimhen, maçın değerlendirmesinde ilk yarıda biraz acele ettiklerini, ikinci yarıda ise daha sabırlı oynayarak gol attığı için mutlu olduğunu belirtti. Geleceğiyle ilgili sorulara ise "Şu anda keyfime bakıyorum. Taraftarın inanılmaz destek olduğunu ve Galatasaray'ın kalbinde sonsuza kadar olacağını" söyledi.

Oyuncunun bu açıklamaları Galatasaray taraftarlarını mutlu etmiş olmalı. Osimhen'ın performansı ve takıma olan bağlılığı, Galatasaray camiası tarafından takdirle karşılanacaktır. Gelecekte ne olacağı ise zamanla netleşecektir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri