Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Orhan Gencebay Dokunma Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Orhan Gencebay Dokunma
Orhan Gencebay Dokunma Şarkı Sozleri
Dokunma dokunma kırılır kalbim dokunma
Kırma kırma seven kalbimi kırma
Dokunma dokunma ben yaralı bir gonulum
Vurupta kırıpta kanatıp cana dokunma
Anlaşmak bir bakış
Bazen de seviyorum demektir
Anlaşmak bir guluş
Bazen de bir ozur dilemektir
Zor değil zor değil
Seviyorum seni derken bana
Ozur dilemek
Konuşma konuşma duşunmeden konuşma
Kırma kırma incitip beni kırma
Unutma unutma bu gunun yarınları da var
Hep sevdi sevecek deyip kendini avutma
Darılma darılma seven seveni affedermiş
Darılma darılma hemen nefrete sarılma
Dunyada en zor şey
Kırılan bir kalbi onarmaktır
İnsana yakışan
İnsanca yaşayıp var olmaktır
Zor değil zor değil
Seviyorum derken bana ozur dilemek
Konuşma konuşma duşunmeden konuşma
Kırma kırma seven gonlumu kırma

Orhan Gencebay'ın "Dokunma" şarkısının sözleri oldukça duygusal bir içeriğe sahiptir. Şarkıda sevgiyi ve incinmeyi anlatan derin bir temayı işler. Şarkıdaki bazı vurgular şunlardır:

- İletişimde göz temasının önemi vurgulanmış, bazen bir bakışın bile ne kadar anlamlı olabileceği belirtilmiştir.
- Sevgi ve özür dilemenin önemi üzerinde durulmuş, anlaşmanın ve affetmenin değerine işaret edilmiştir.
- İnsan ilişkilerinde kırılmanın kolay, onarmanın ise zor olduğu ifade edilmiştir.
- Darılmak ve nefrete kapılmak yerine sevgiyle yaklaşmanın insana daha çok yakıştığı vurgulanmıştır.

Bu şarkı, insan ilişkilerinde anlayışın, sevginin ve hoşgörünün ne kadar önemli olduğunu anlatan etkileyici bir mesaj içermektedir. Orhan Gencebay'ın derin duygulara hitap eden şarkılarından biri olan "Dokunma", dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri