Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Onur Mete Bu Aşktan Gidiyorum şarkı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Onur Mete Bu Aşktan Gidiyorum
Onur Mete Bu Aşktan Gidiyorum Sozleri
Bitti mi şikayetlerin
Mutsuzluk hikayelerin
Değmiyor artık sozlerin
Ahh bu aşktan gidiyorum
Sığ yaşanırsa biter sanma sırf sevmek yeter
Yettiğim kadarıyla oldum ahh bu aşktan gidiyorum
Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye
Suclu yine ben olurum bırakıp gittim diye
Sevdiğimi olduğumu anlamadın diye
Bin defa olemem ben senden gidiyorum
Adam gibi seven kalbimi oyle cok kırdın ki sen
Bir daha donmem artık bu aşktan gidiyorum
Sevdiğimi, olduğumu anlamadın diye
Bin defa olemem ben senden gidiyorum
Adam gibi seven kalbimi oyle cok kırdın ki sen
Bir daha donmem artık senden gidiyorum

"Onur Mete - Bu Aşktan Gidiyorum" şarkısının sözlerini paylaştınız. Bu şarkıda aşkın sona ermesi, yaşanan mutsuzluk ve sevilen kişinin ayrılma kararı gibi temalar işleniyor.

Şarkının sözlerinde aşkın bitiş süreci vurgulanıyor. Karşılıklı şikayetlerin ve mutsuzluk hikayelerinin artık önemli olmadığı belirtiliyor. Artık söylenen sözlerin, ifadelerin anlamını yitirdiği ve aşktan ayrılmanın kaçınılmaz hale geldiği anlatılıyor.

Şarkıda geçen "Sevdiğimi olduğumu anlamadın diye" ifadesiyle iletişim problemleri ve karşılıklı anlayış eksikliği vurgulanıyor. "Adam gibi seven kalbimi öyle çok kırdın ki sen" sözüyle de duygusal bir yıkım ve incinme ifade ediliyor.

Şarkının tekrarlanan kısımlarında, aşktan ayrılma kararının kesin olduğu ve bir daha dönülmeyeceği vurgulanıyor. Şarkının genelinde ayrılık acısı ve kararlılık teması ön planda.

Bu şarkı, ayrılık sonrası hissedilen duyguları ve yaşanan aşkın sona ermesinin yarattığı acıyı anlatan etkileyici bir eserdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri