Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ole Gunnar Solskjaer'den Patrick Berg sözleri: "Hayır demedim ama..."

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
13.929
420

Beşiktaş Teknik Direkörü Ole Gunnar Solkjaer, gündeme ve transfere dair NRK radyosundaki podcast'e açıklamalarda bulundu.
Türkiye'deki futbol durumuna değinen Solskjaer, "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ekonomik olarak bizden önde olduğunu kabul ediyorum. Transferde daha akıllıca davranmalıyız. Başka türde oyuncularla anlaşmaya çalışıyoruz. Gelecek sezon hedefimiz, ilk ikiye daha da yaklaşmak olmalı çünkü çok gerideyiz. Sonra iki tarafın da opsiyonu olmasına rağmen sözleşmem sona eriyor. O zaman oturup konuşabiliriz." dedi.
PATRICK BERG SÖZLERİ

PATRICK BERG SÖZLERİ​

Beşiktaş'a transfer ile adı sıkça anılan Berg hakkında Solskjaer, "Berg, Beşiktaş'a karşı birçok kez oynadı ve Türk medyasında adı Beşiktaş ile geçtiğinde, taraftarların istediği oyuncu olduğunu anladım. Hayır demedim ama o Bodo/Glimt'in oyuncusu." diye konuştu.
"GARSONUMUZ OLMASI KABUL EDİLEMEZ"

"GARSONUMUZ OLMASI KABUL EDİLEMEZ"​

Son olarak Beşiktaş'a ilk geldiği zamanlardaki tecrübelerini aktaran Norveç teknik adam, "Beşiktaş tesislerinde restoranda yaşadığım bir olay var. Göreve başladıktan kısa süre sonra, yemeğimi yedikten sonra tabağımı almak ve masayı toplamak isteyen özel personel geldi. Bu ilk ve son kez oldu. Hemen müdahale etmeye karar verdim. Birilerinin bizim garsonumuz olması tamamen kabul edilemez. Bunu hem oyuncular hem de antrenörler kendimiz yapabiliriz. Bu, bir kültür meselesi. Şımartılmak çok tehlikeli.
Elbette ben onların kültürüne alışmak zorundayım, ama onlar da bana alışmalı. Belki birlikte altın bir orta yol buluruz. Sanırım bunu başardık, çünkü artık ben yukarıdan aşağıya bakan biri değilim diye anladılar." açıklamasında bulundu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Ole Gunnar Solskjaer'ın yaptığı açıklamalara göre Beşiktaş'ın transfer stratejisinde daha akıllı ve farklı yöntemler izlemesi gerektiği vurgulanmış. Ayrıca gelecek sezon hedeflerinin ilk ikiye daha da yaklaşmak olduğunu belirtmiş ve sözleşmesinin sona ermesi durumunda gelecek planlar hakkında görüşme yapabileceklerini ifade etmiş.

Patrick Berg transferi konusunda Solskjaer'ın, Berg'in Beşiktaş taraftarları tarafından istenen bir oyuncu olduğunu fark ettiğini ve olumsuz bir yanıt vermediğini ancak Berg'in hala Bodo/Glimt takımında olduğunu belirttiği görülüyor.

Son olarak, Beşiktaş'a ilk geldiği zamanlarda yaşadığı bir deneyimi paylaşan Solskjaer, restoranda bir çalışanın tabağını almak istemesinin kendisi için kabul edilemez olduğunu belirtmiş. Bu durumu kültürel bir farklılık olarak gördüğünü belirten Solskjaer, herkesin birbirine alışması gerektiğini ve bu konuda ortak bir yol bulduklarını ifade etmiş.

Solskjaer'ın bu açıklamaları, Beşiktaş'ın transfer stratejisi, kültürel farklılıklar ve takım içi ilişkiler konularında önemli ipuçları veriyor. Gelecek sezon için hedeflerini netleştirmesi ve farklı oyuncu profilleri üzerinde çalışacaklarını belirtmesi, takımın gelişimi açısından önemli bir adım olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri