Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okullar Ne Zaman Acılacak -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
imagesokullarnezamanacilacak201920195afa16e72e4ba

Milli Eğitim Bakanlığı gelecek yıla ilişkin calışma takvimini belirledi 20192019 eğitim oğretim yılı 17 Eylul Pazartesi gunu başlayacak Okul oncesi ve ilkokul birinci sınıf oğrencileri ise 1014 Eylul tarihlerinde uyum eğitimine alınacak

Birinci yarıyıl 25 Ocak 2019 Cuma gunu son erecek, oğrenciler 28 Ocak8 Şubat 2019 tarihleri arasında yarıyıl tatiline girecek İkinci yarıyıl ise 11 Şubat 2019 Pazartesi gunu başlayacak ve 14 Haziran 2019 Cuma gunu sona erecek

20192019 eğitim ve oğretim yılı ise 16 Eylul 2019 Pazartesi gunu başlayacak

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin detaylı bilgi için resmi kaynaklardan takip etmek önemlidir. Bilgi girişi olan yazıda 2019-2020 eğitim-öğretim yılına ait veriler olduğu görülmektedir. Güncel bilgiler için Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesini veya bakanlık tarafından yapılan duyuruları takip etmenizi öneririm. Eğitim takvimi, tarihler ve diğer detaylar resmi kaynaklardan doğrulandığında geçerli olacaktır. Unutmayın ki pandemi nedeniyle oluşan belirsizlikler doğrultusunda değişiklikler yaşanabilir. Bu nedenle güncel bilgilere ulaşmak için resmi kaynaklara başvurmanız önemlidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri