Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ogrenci koclugu ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Modoratör

Misafir

Öğrenci Koçluğu ne kadar?​

Günümüz rakamlarında bir eğitim ve öğrenci koçu seans için 150 ile 450 TL arasında değişen ücretler talep etmektedirler. Seanslar genel itibariyle 45 dakika ile 1 saat arasında değişen sürelerde gerçekleştirilmektedir.

Koç Hoca nedir?​

Koç Hoca nedir?
Koç , öğrencinin yanında olan rehber niteliği taşımaktadır. Öğrencinin kendisini tanımasına, bu süreçte hedef belirlemesine yardımcı olacak görüşmeler ve etkinlikler yapmaktadır. Öğrenci ve koç arasında karşılıklı güven ve gönüllülük üzerine inşa edilen gelişim sürecidir. Misyonu taşımalıdır.

Akıllı koç nasıl?​

Akıllı koç nasıl?
Akıllı Koç bir sanal koçluk uygulamasıdır. Türkiye’de ilk ve tek öğrencinin kendine koçluk yapmasına yönelik çıkarılmış bir yazılımdır. Bu sistem sayesinde öğrenci; bir eğitim danışmanıyla, dershane etüt merkezi yahut özel ders öğretmenleri tarafından verilmesi gereken eğitim ve motivasyonu kendi başına alır.

Öğrenci koçluğu yasal mı?​

Öğrenci yada eğitim koçluğu görevini hem mesai içerisinde hem de mesai dışında hiçbir uygulamaya sokulması yasal ve hukuki değildir.

Koç öğretmen ne yapar?​

Koç öğretmen ne yapar?
Koç öğretmenlere tüm çalışmalar boyunca müşavirlik yapar. Görüşmelerde karşılaşılan ve uzman gerektiren konularda, koç öğretmenlerin rehberlik servisine yönlendirdiği öğrenciler ile danışma yapar.

Hazırım Koç uygulaması ücretli mi?​

Hazırım Koç uygulaması ücretli mi?
Hazırım Koç Online Eğitim Platformu’na ücretsiz üyelik oluşturduktan sonra, ücretsiz alanda yer alan konu anlatım videoları, ilerleme durumu görüntüleme, hedef, plan oluşturma ve birkaç test dışında kalan bölümlerde verilen hizmetleri kapsamaktadır.

Eğitim koçu kimler olabilir?​

Kimler Eğitim Koçu Olabilir? Eğitim koçu olabilmek için öğretmen olmak gerekmiyor. Kişi/kişiler öğretmen olmasa da; eğitim-öğretim sistemi içinde öğrencilerin sorumluluklarını, etkileşimlerini ve beklentileri biliyorlarsa eğitim koçu olabilirler.

Akıllı Koç nedir?​

Akıllı Koç nedir?

Akıllı Koç, bir sanal koçluk uygulaması olarak tanımlanabilir. Türkiye'de ilk ve tek olan bu yazılım, öğrencinin kendi kendine koçluk yapmasını sağlayan bir platformdur. Akıllı Koç sayesinde öğrenciler, eğitim danışmanları, dershane etüt merkezleri veya özel ders öğretmenlerinden alması gereken eğitim ve motivasyonu kendi başlarına kolayca alabilirler. Bu uygulama, öğrencilere destek olmak, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla tasarlanmıştır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri