Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ocakta Izgara Lezzetinde Soslu Tavuk Kanat

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Ocakta Izgara Lezzetinde Soslu Tavuk Kanat Tanımı İçin Gereçler
1 kilo tavuk kanat
Sosu için
1 çay bardağı süt
1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ
1 yemek kaşığı biber salçası
3 diş rendelenmiş sarımsak
1 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı hardal sos
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
1 silme tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı köri, kimyon
1 çay kaşığı kekik

Ocakta Izgara Lezzetinde Soslu Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kanatları güzelce yıkayıp üzerlerine bıçakla iki çizik atıyoruz.
Sonra sosunu hazırlıyoruz.
Salça,süt,sıvı yağ ve baharatların hepsini ek ederek sosunu hazırlıyoruz.
Sarımsağı rendeleyip sosa ek ediyoruz.
Hazırlamış olduğumuz tavukların üzerine sosu döküp çok uygun elimizle harmalıyoruz.
Üzerini sitreç sinemayla kapatıp 2 saat dolapta dinlendiriyoruz.
Uygun bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ ek edip tavukları diziyoruz.
Orta ateşte alt üst kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyetle.Not illa ki benim üzere bir tava kullanmanız kural değil yapışmaz olan her tavada tavuklarınız pişirebilirsiniz.
Ocakta Izgara Lezzetinde Soslu Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri