Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nereden Sevdim O Zalim Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
20.404
Nereden Sevdim O Zalim Şarkısının Sozleri
Cileli hayatı paylasan bendim
Anlamsız gunlerin nesesi bendim
karanlık dunyanın ısıgı bendim
beni boyle bırakıp nasılda gittin?
Nereden sevdim o zaliminereden sevdim o zalimi?
hayatımı yakıp gitti
Beni boyle perişan etti
Aşkından başka bir aşk tanımazdım
Ayrılık acısı tattırmadım ki
Canım gibi sevdim yandırmadım ki
Gonul defterini kapatıp gittin
hayatımı yakıp gitti
Beni boyle perişan etti

Bu şarkı sözlerinde bir aşk acısı ve üzüntü hissiyatı hakim. Şarkıda anlatılan acı dolu duygular, ayrılığın yarattığı derin etkiler ve sevginin getirdiği acılar üzerine dokunaklı bir hikaye anlatılmış. Şarkının her dizesinde aşkın yarattığı yıkım ve acının derinliği vurgulanmış.

Anlatılan hikaye, bir sevgilinin terk edilmesi sonucunda yaşanan acı ve perişanlık gibi duyguları yansıtıyor. Sevilen kişinin beklenmedik bir şekilde terk etmesi, şarkının başkarakterini derinden yaralıyor ve hayatını alt üst ediyor. Sevilen kişinin ayrılığıyla karşılaşan şarkıdaki anlatıcı, sevgilisinin bıraktığı yıkım ve perişanlıkla başa çıkmaya çalışıyor.

Şarkıda geçen "Nereden sevdim o zalimi?" cümlesi, anlatıcının sevgilisine duyduğu aşkı sorgulamasını ve sevmenin getirdiği acıları dile getirmesini içeriyor. Toplamda şarkının her dizesinde sevginin yarattığı yıkım ve acılar ön plana çıkarken, dinleyiciye derinden dokunan bir hikaye sunulmuş.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri