Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nefis Taze Fasulye Kavurması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo taze fasulye
1 orta uzunluk soğan
1 yemek kaşığı salça
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz ve karabiber

Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle taze fasulyeyi az tuzlu suda biraz yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
Çiğ olarak koymuyorsanız dondurucu yahut konserve olanları haşlamanıza gerek yok.
Küçük yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağ ile birlikte kavuruyoruz.
Salça eği ile taze fasulyeleri ek ederek kavurmaya devam ediyoruz.
En son damak zevkinize nazaran tuz, karabiber ilavesiyle ocaktan alıyoruz.
İsterseniz sarımsaklı yoğurt ile isterseniz birazcık limon sıkarak afiyetle tüketiyoruz
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri