S
SoruCevap
Naneli Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler
2 tane orta uzunluk kırmızı biber
2 tane havuç
1 tane kabak
Sıvıyağ
Sosu için;
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı mayonez
2 diş sarımsak
Tuz
Limon
1 tatlı kaşığı nane
Naneli Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sebzeler yıkanır ve temizlenir. Kırmızı biber ince biçimde, havuçlar ve kabak rendelenir.
Tavaya sıvı yağ alınır. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir, tabağa alınır.
Sarımsak temizlenip, havanda ezilir.
Sos gereçleri farklı bir kasede karıştırılır ve sebzelerin üzerine gezdirilip, karıştırılır. Afiyet olsun
Naneli Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 tane orta uzunluk kırmızı biber
2 tane havuç
1 tane kabak
Sıvıyağ
Sosu için;
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı mayonez
2 diş sarımsak
Tuz
Limon
1 tatlı kaşığı nane
Naneli Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sebzeler yıkanır ve temizlenir. Kırmızı biber ince biçimde, havuçlar ve kabak rendelenir.
Tavaya sıvı yağ alınır. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir, tabağa alınır.
Sarımsak temizlenip, havanda ezilir.
Sos gereçleri farklı bir kasede karıştırılır ve sebzelerin üzerine gezdirilip, karıştırılır. Afiyet olsun
Naneli Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı