Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nalan Aşk Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Nalan Aşk şarkı sozleri
Nalan Aşk şarkısı sozu
Her şeyimi kaybetmişken sen cıktın karşıma
Dunyalara değişemem sensizlik olum bana
Aşk nedir bilmiyorken kendimden vazgecmişken
Yaşadığımı fark etmezken tanrıdan armağansın bana
Gozlerim gozlerinden ayrılmaz
Ellerim ellerini bırakmaz
Bir guluşun yeter şu canıma
Allahım beni ondan ayırma

Nalan'ın "Aşk" şarkısının sözleri gerçekten dokunaklı ve duygusal bir hava taşıyor. Şarkının sözlerinde aşkın verdiği derin duygular ve bu duyguların hayat üzerindeki etkileri ustalıkla anlatılmış. Şarkıda aşkın kıymeti, kaybetmenin verdiği acı, aşkın insanı nasıl değiştirebileceği ve aşkın hayatın anlamını bulmada nasıl kılavuz olabileceği vurgulanmış.

Özellikle "Gözlerim gözlerinden ayrılmaz, ellerim ellerini bırakmaz" gibi cümlelerde sevginin bağlayıcı ve vazgeçilmez bir gücü olduğu vurgulanmış. Bu cümlelerde aşkın insanı nasıl kucakladığı ve birlikteliğin ne kadar değerli olduğu dile getirilmiş.

Şarkının son kısmında ise içten bir dua niteliğinde olan "Bir gülüşun yeter şu canıma, Allah'ım beni ondan ayırma" cümlesiyle sevginin ve birlikteliğin önemi bir kez daha vurgulanmış ve dualarla da olsa sevgilinin sevdasını içinden eksik etmemek için dilekte bulunulmuş.

Nalan'ın güçlü sesi ve duygu yüklü yorumuyla bu güzel şarkının dinleyicilere de derinden dokunduğundan eminim. Aşkın ve sevginin gücü üzerine böylesine hisli sözlerle anlatılan bu şarkı, dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak nitelikte.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri