Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Müsavat Dervişoğlu'ndan Erdoğan'ın eski metin yazarına: Dağa değil Samsun'a çıkıyorum

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
13.922
musavat-dervisoglu-aydin-unal-sx4f_cover.jpg

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal'ın "Neredeyse eline kalaşnikof alacak, dağa çıkacak" açıklamasına "Dağa değil Samsun'a çıkıyorum" ile yanıt verdi.​

Terör örgütü PKK'nın fesih kararı sonrası tartışmalar alevlendi. Sürece ilişkin sert eleştiriler yönelten İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı, eski AK Parti Milletvekili ve Yeni Şafak yazarıAydın Ünalarasında tartışma çıktı.
Ünal, PKK'nin fesih kararına ilişkin yaptığı bir değerlendirmede İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu eleştirerek"Müsavat Dervişoğlu neredeyse eline kalaşnikof alacak, dağa çıkacak, teröristlerin eline silah tutuşturacak"yorumunu yaptı.

"Müsavat Dervişoğlu neredeyse eline kalaşnikof alacak, dağa çıkacak, teröristlerin eline silah tutuşturacak"​

Dervişoğlu, bu açıklamaya X hesabından yanıt verdi.
"DAĞA DEĞİL SAMSUN'A ÇIKIYORUM"Ünal'ın açıklamasının yer aldığı bir haberi alıntılayan Dervişoğlu, Ünal'ın açıklamasına, "Sen ve senin gibiler beni anlayamaz. Dağa değil, Pazar günü Samsun’a çıkıyorum!" şeklinde yanıt verdi.

"DAĞA DEĞİL SAMSUN'A ÇIKIYORUM"​

Sen ve senin gibiler beni anlayamaz. Dağa değil, Pazar günü Samsun’a çıkıyorum!​

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal'a verdiği "Dağa değil Samsun'a çıkıyorum" yanıtı oldukça cesur ve net bir duruşu yansıtıyor. Terör örgütü PKK'nın fesih kararı sonrası yaşanan tartışmalar, Dervişoğlu ile Ünal arasında sert bir diyalog oluşmasına sebep olmuş gibi görünüyor.

Dervişoğlu'nun "Sen ve senin gibiler beni anlayamaz. Dağa değil, Pazar günü Samsun’a çıkıyorum!" ifadesi, kararlılığını ve terörle mücadelesini açıkça ortaya koyuyor. Bu tür sert çıkışlar, siyaset sahnesinde güçlü bir duruş sergilemek ve karşılıklı tartışmaları net bir şekilde yanıtlamak için önemli bir strateji olabilir.

Bu tür polemiklerin sürdürülebilir bir iletişim ortamı yaratmadığını belirtmek gerekir. Diyalog ve uzlaşma, siyasetin temel taşları arasında yer almalıdır. Ancak zaman zaman sert söylemlerin de siyasetin doğasında yer aldığını göz ardı etmemek gerekiyor. Sonuç olarak, Türkiye'de siyasal tartışmaların daha yapıcı bir zeminde ilerlemesi dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri