Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Murat Dalkılıc Kader Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Murat Dalkılıc Kader şarkı sozleri
Murat Dalkılıc Kader şarkısı sozu
Tum hatıralar resimler
Sende kalsın
Ne guven ne inancım
Kalmadı aşka
Tum hatıralar resimler
Sende kalsın
Ne guven ne inancım
Kalmadı aşka
Eskidendi her lafına
Saygıyla eğildiğim o gunler
Şimdilerde kalbimde
Hic etkin yok
Bu daha da guzel
Kader kader kader diyince hep
Kendime kızıyorum
Neden neden bu kalbime acı veren
Bu zalimi seviyorum
Kader kader kader diyince hep
Kendime kızıyorum
Neden neden bu kalbime acı veren
Bu zalimi seviyorum

Merhaba! Murat Dalkılıç'ın "Kader" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve içten bir temaya sahip olduğu açıkça görülüyor. Sözlerde aşkın yaşanmışlıklarının ve hayal kırıklıklarının derinliklerine iniliyor. Aşkın getirdiği güven ve inancın zamanla kaybolduğu, hatıraların resimlerde kaldığı vurgulanıyor. Şarkıda geçen "Kader" kelimesinin sıkça tekrar edilmesi, yaşanan acıları ve seçimleri kaderle bağdaştırma düşüncesini yansıtıyor. Aşkın içsel bir çatışmaya dönüşmesi ve sevilenin zalimliğine rağmen ona duyulan tutkunun devam etmesi üzerinde duruluyor. Melodik yapısıyla da duyguları dinleyene geçirmesi beklenen bu şarkı, dinleyenlerde farklı duygusal tepkiler uyandırabilir. Murat Dalkılıç'ın yorumuyla daha da anlam kazanan "Kader" şarkısı, geniş bir kitleden takdir toplayarak dinleyicilerle duygusal bir bağ kurabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri