Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mor Lahana Turşusu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
2 büyük 1 küçük kavanoz turşu için 2 tam bir yarım mor lahana kullandım.
1 litre su
2 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı limon tuzu
750 ml elma ya da üzüm sirkesi
3-4 gün güneş görmeyen yerde bekletin

Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mor lahanaları yıkıyoruz ve ince ince doğruyoruz.
Doğradığımız lahanaların üzerine tuz ekleyip güzelce ovalamaya başlıyoruz.
Ovalayarak öldürdüğümüz lahanaları kavanozlara basıyoruz.
Bir kabın içerisine su, sirke ve limon tuzunu ekleyip karıştırıyoruz ve kavanozlara hisse edip, kavanozların ağzını sıkıca kapatıyoruz.
3 gün güneş görmeyen yerde beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri