Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Milli Eğitim Vakfı'nın Hedefleri Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Milli Eğitim Vakfı'nın Hedefleri Hakkında Bilgi
Milli Eğitim Vakfı'nın Hedefleri

Vakfın, eğitim kalitesinin yükseltilmesini öne alan vizyonu çerçevesinde uluslararası standartlarda ilk ve ortaöğretim kurumları açılması ve ülke düzeyinde yaygınlaştırılmasının plânlanması,

Avrupa Eğitim Vakfı ve diğer Uluslararası Kuruluşlarla eğitim konusunda işbirliği çalışmalarının sürdürülmesi,

Türkiyede eğitim alanında faaliyet gösteren belli başlı dernek, vakıf ve kurumlarla daha sıkı iletişim içinde olunması,

Sosyal sponsorluk konusunda yurtiçinde olduğu kadar yurtdışındaki şirket ve kuruluşlarla işbirliğine gidilmesi,

Vakfın kamuya tanıtılması, gelirlerinin arttırılması için çalışmaların sürdürülmesi,

Türkiye genelinde üstün zekalı çocukların eğitimi amacıyla üniversitelerle işbirliği yapılması,

Vakıf taşınmazlarının ekspertiz çalışmaları sürdürülerek, ekspertizleri biten taşınmazların değerlendirilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması, bu bağlamda kullanılamaz durumdaki gayrimenkullerin satılması veya yerlerine Vakıf Senedimize uygun ve gelirleri artırıcı bina yaptırılması çalışmalarına hız verilmesi,

Vakıf öğretim kurumlarının çizilen hedeflerinin gerçekleştirilebilmesini sağlayıcı, önder ve örnek bir nitelikte hizmet verebilmesi için, hedeflere uygun bir işletme sisteminin oluşturulması,

Vakfımızın tanıtımı ve eğitime gönül verenlerin teşviki için, eğitim alanında hizmet vermiş ya da bir başarıya imza atmış kişi veya kuruluşlara her yıl törenle Vakıf Eğitim Ödülleri plâketi verilmesi,

Bir Vakıf Üniversitesi kurulması konusunda başlatmış olduğumuz araştırma, geliştirme ve faaliyetlerin sürdürülmesi,

Millî Eğitim Bakanlığı ve üniversitelerle işbirliği yaparak bilimsel gelişmeleri takip etmek amacıyla uluslararası kongreler düzenlenmesi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri