M
Modoratör
Misafir
Merkez Hakem Kurulu Başkanı kim oldu?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı’na Ferhat Gündoğdu getirildi. TFF’den yapılan açıklamada yönetim kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda, MHK’nin yeni başkan ve üyelerini belirlediği duyuruldu.6 gün önceYeni MHK başkanı kim olacak?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na (MHK) Ferhat Gündoğdu’nun getirildiğini açıkladı. Karar, TFF Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısı sonrası kamuoyuna duyuruldu.6 gün önceMerkez Hakem Kurulu üyeleri kimlerdir?
Merkez Hakem Kurulu üyeleri kimlerdir?Gündoğdu, geçtiğimiz haftalarda istifa eden eski MHK üyesi Metin Tokat’ın yerine üyeliğe getirilmişti.
- Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu şu üyelerden oluşuyor:
- BAŞKAN.
- Ferhat Gündoğdu.
- ÜYELER.
- Yunus Yıldırım.
- Ahmet Şahin.
- Sebahattin Şahin.
- Hakan Sivriservi.
Merkez Hakem Kurulu kaç kişiden oluşur?
b) İl hakem kurulları. Madde 6 — Merkez Hakem Kurulu; Federasyon Başkanının teklifi, Genel Müdürün onayı ile oluşur. Kurul; bir asbaşkan, bir sekreter ve üç üyeden oluşur. Kurulda boşalan üyelerin yerine Federasyon Başkanının teklifi, Genel Müdürün onayı ile atama yapılır.TFF Genel Merkezi nerede?
TFF birimleri, İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 İstinye / İstanbul adresinde kendileri için öngörülen tarihte, ekte yer alan güncel telefon numaraları ile hizmet vermeye devam edecek.Ferhat Gündoğdu TFF kimdir?
Ferhat Gündoğdu TFF kimdir?Merkez Hakem Kurulu Eğitimden Sorumlu Üyesi Ferhat Gündoğdu “klasman üst gözlemciliği” görevini de yürütmüştür. Gündoğdu aynı zamanda Türk Eğitim Derneği 8(TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor. Ferhat Gündoğdu asker kökenli isimlerden biridir.6 gün önce
eski yardımcı hakemlerden, trabzon bölgesi hakemi. yanılmıyorsam euro 96’da görev almış, a takımlar düzeyinde uluslararası turnuvalara gönderdiğimiz son hakem olmuştur. şu anda merkez hakem kurulu * üyesi olarak görev yapmakta. euro 2000’de görev almış tek türk hakem.
Bunlar YHK başkanı olarak Yargıtay’ın iş davalarına bakan dairenin başkanlığında, Türkiye Cumhurbaşkanınca bakanlıklar bünyesi dışından seçilen tarafsız bir üye, üniversitelerin iş hukuku veya ekonomi öğretim üyeleri arasından Yükseköğretim Kurulunca seçilecek bir üye ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı …
Sendika Hakem Heyeti kaç günde karar verir?
Sendika Hakem Heyeti kaç günde karar verir?(2) Bu toplu sözleşme görüşmeleri, başladığı tarihten itibaren Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun kararının alınması da dahil olmak üzere otuz gün içinde sonuçlandırılır.