Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meldalita Omleti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Meldalita Omleti Tanımı İçin Materyaller
3 tane yeşil biber
1 tane kırmızı biber
Sucuk
Kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı salça
2 yumurta
Karabiber
Pulbiber
Tuz
Tereyağ

Meldalita Omleti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tavaya tereyağını ekliyorum erdikten sonra küp küp doğradığım yeşil ve kırmızı biberi ekliyorum düzgünce pişiriyorum.
Yeniden küp küp doğradığım sucukları da ekliyorum, en sonunda salçayı da ek edip 1-2 dk daha pişiriyorum ve buradaki süreç tamam.
Yapışmaz tavada bir kasede çırptığım ve baharatları ekleyerek güzelce karıştırdığım 2 yumurtayı terayağ ek ederek orta ateşte pişiriyorum.
Pişen yumurtanın altını kısıyorum ve yarısına hazırlamış olduğum harcı koyuyorum üzerine rendelenmiş olduğum kaşar peynirini ekliyorum ve öteki yarısını üzerine kapatıyorum. Kaşarlar erdikten sonra omletiniz hazır. Süper oldu.
Meldalita Omleti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri