Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Mehtaplı Gecelerde Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.542
Mehtaplı Gecelerde Şarkısının Sozleri
Mehtaplı Gecelerde
mehtaplı gecelerde hep seni andım
belki gelirsin diye boş yere yandım
yeter allah`ım yeter cektiğim bu cile
belki gelirsin diye boş yere yandım

"Mehtaplı Gecelerde" adlı bu şarkının sözleri gerçekten duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda mehtaplı gecelerde sevgilinin özlemi dile getiriliyor. Şarkının yapıldığı dönem itibariyle sevgilisinin gelmesini umut eden bir kişinin içsel çırpınışları ve özlemi anlatılıyor. Şarkının yazarı bu duygu durumunu oldukça etkileyici bir şekilde ifade etmiş. Mehtaplı gecelerin hüznü, umudu ve sabrı bu sözlerle bir araya getirilmiş. Şarkının melodisi ile birlikte dinlendiğinde tam anlamıyla duygusal bir yolculuğa çıkaran bir atmosfer oluşturduğunu söyleyebiliriz. Bu tür şarkılar insanların duygularına tercüman olabileceği gibi, aynı zamanda içlerindeki duyguları dışa vurmasına da vesile olabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri