Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mehmet Zeki Peker Kimdir - Mehmet Zeki Peker Biyografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Mehmet Zeki Peker Biyografisi
Mehmet Zeki Peker Özgeçmişi
Mehmet Zeki Peker Hayatı

M.ZEKİ PEKER (1964 - )

1964 yılında Bitlisin Tatvan ilçesinde dünyaya geldi. ilk ve orta öğreniminin ardında aile mesleği olan inşaat sektöründe çalışmaya karar verdi. Hasan peker ve Hüsamettin peker müteahhitlik firmalarında başlayan meselek hayatı, çeşitli alt yapı ve üst yapı şantiyelerinde 1989 yılına kadar devam etti. Geçen sürede inşaat yönetimi konusunda her alanda ciddi tecrübe kazanan m.zeki peker 1990 yılında halen ticaeri faaliyetlerini çatısı altında devam ettirdiği pekhan inşaat ve ticaret kollektif şirketini kurdu. peker, ankarada genç işadamları derneği, iç anadolu genç işadamları federasyonu yönetim kurulu ve betav denetim kurulu üyelikleri ile bitlis feneri yardımlaşma derneği kuruculuğu, Bitlis Genç İşadamları Derneği kuruculuğu ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. ayrıca Tatvan-der’in onursal başkanlığı ünvanına sahip. peker evli ve üç çocuk sahibi.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri